To je to što me zanima!

Još Sevilla! Brozović & Inter... Brane čast nogometne Italije

AC Milan nije ni bio u Europi, Juventus je tradicionalno ostao europski frustriran, senzacija Atalanta je pokazala logični manjak europskog iskustva i... Jedini na braniku talijanske nogometne časti je - FC Inter
Vidi originalni članak

Šahtar je u nokaut-fazi Europske lige utrpao pet komada Benfici, pet komada Wolfsburgu i četiri komada Baselu pa u polufinalu: popio pet komada od Intera.

- Nisu oni nimalo loši, sjajna je to momčad, nego smo mi učinili da izgledaju tako limitirano i na kraju tako uvjerljivo izgube - konstatirao je, nakon Inter vs Šahtar 5-0, trener Nerazzurra Antonio Conte.

POGLEDAJTE VIDEO: Dolazak Antonia Contea u FC Internazionale

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I nitko jednom od najboljih trenera na planeti nije prigovorio ni 'a'. Lautaro dva gola, Lukaku dva gola, D'Ambrosio jedan, Brozović asistent i dirigent... Conteovih granitnih 3-5-2 u savršenom izdanju. I na Čizmi su, normalno - oduševljeni.

Ludo crno-plavo ljeto, piše Gazzetta dello Sport najavljujući da predsjednik Steven Zhang ide u utrku za Messija protiv raznih šeika i emira koji su također u lovu na argentinskog nogometnog genija.

Fantastične 'doppiette' dvojica napadača, a Conte sve više radi kao Mourinho, podvlači Corriere dello Sport ističući kako svi Nerazzurri ponavljaju da još ništa nisu osvojili, ali i da Sevilla koja ih čeka u finalu, koliko god navikla na osvajanje Europske lige, sigurno - nije nepobjediva.

Čak je i torinski (čitaj: Juventusov) Tuttosport Interu dao dobar komad naslovnice. Bez Alexisa Sancheza, bez nastavka guranja Eriksena na silu u početnih 11, sa jasnom idejom i fantastičnim Nicolom Barellom Inter leti prema svom desetom europskom finalu i sedmom trofeju.

Stoperski trio Godin-de Vrij-Bastoni je sjajan, Handanović poslovično kolosalan, Interu je gotovo nemoguće zabiti gol i momčad je napokon klasična slika i prilika svog šefa čiji se trenerski rukopis čita u svakoj minuti utakmice.

PREGOVORI SU U TIJEKU Inter Messiju nudi 260 milijuna eura, a tata Jorge kupio stan u Milanu - vrata do sjedišta Intera

Inter u petak igra finale, ide po europski trofej, a 'usput' slaže igru za realno ostvarivi napad na Juventus i scudetto. Zamislite opet duel Messi vs Ronaldo, ali u Italiji!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Baine 18.08.2020.

    i juve bi tako ali su pre slabašni 💩

  • Mthesecond 18.08.2020.

    Brozovicu sve naj u repki,tu da pokida,a ovdje da ih Sevilla pokida :)) Sevilla je pojam nogometa sto se tice ovog natjecanja I bilo bi lijepo da se ta tradicija nastavi,I da ta uefa napokon promijeni ime tog natjecanja u Sevilla kup 😄 Sto bi reko Lineker Euroliga je liga u kojoj svi igraju nogomet,ali na kraju pobjedjuje Sevilla 😃

  • Matematičar_1 18.08.2020.

    a zasto stoper od 80 mil (škriniar) ne igra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare