To je to što me zanima!

'Još uvijek ne znam kako sam osvojio Wimbledon...'

Goran Ivanišević sastat će se početkom prosinca u Londonu s Australcem Patrickom Raftrerom prvi puta nakon njihovog finala u Wimbledonu 2001.
Vidi originalni članak

Na jednoj strani mreže Goran Ivanišević, a na drugoj, stari znanac, Australac Patrick Rafter. Bit će to revanš ove dvojice velikana nakon finala Wimbledona 2001. godine, nakon velike, možda i najveće Goranove pobjede u karijeri. U londonskom Royal Albert Hallu, u prosincu će se održati AEGON Masters. Osim Ivaniševića, koji će nastupiti u skupini A, tu su još Pioline, Pat Cash i Rafter, dok su u skupini B, Edberg, Rusedski, Philippussis i El Aynaoui. Dvoboj Ivaniševića i Raftera Englezi najavljuju kao apsolutni šlager turnira.
- Niti danas mi nije jasno kako sam osvojio taj Wimbledon! Nije mi jasno zašto sam pobijedio. Sve je bilo tako neobično, igrali smo finale trećeg ponedjeljka turnira, u 12 sati. Bio sam sretan da će cijela ta priča napokon biti gotova. Nakon što sam realizirao četvrtu meč loptu i podigao trofej, sve mi se činilo kao jedan san kada sam se vratio kući. Čak i danas, kada pogledam snimku tog meča, još uvijek strahujem da ću izgubiti! Bio je to najveći sportski trenutak mog života – prenosi Ivaniševićeve riječi Sportinglife.co.
- Patrick Rafter je sjajan momak, dobar prijatelj. Toga ponedjeljka smo nas dvojica odigrali nevjerojatan finale u Wimbledonu. Taj meč neće zaboraviti niti jedan ljubitelj tenisa. Sada nas očekuje novi meč, ali ljudi će se uvijek sjećati onoga iz Wimbledona – dodao je Goran.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • spectre_1 17.11.2009.

    hahahaha ova ti je dobra jax,fino sam se nasmijo

  • adidas_3 17.11.2009.

    ..glavno da si ti osvojio i oglasio našu zemlju!

  • JAX 17.11.2009.

    ja jos ne znam kako je grcka postala prvak europe s

Komentiraj...
Vidi sve komentare