To je to što me zanima!

Jose bacio medalju na tribine, a Wenger izbjegao rukovanje

Mourinho je čestitao svim igračima Arsenala na naslovu u Community Shieldu, no Arsene Wenger izbjegao je rukovanje s kolegom Joseom pobjegavši mu iza leđa
Vidi originalni članak

Verbalni ratovi između Josea Mourinha i Arsenea Wengera traju već godinama. I početak ove sezone imao je svoj vatreni uvod međusobnim optužbama tko više novca troši, a nastavio se nakon današnje utakmice Community Shielda.

Arsenal je osvojio prvi trofej sezone pobjedom 1-0 što je bila prva pobjeda Wengera u 14. utakmici protiv Mourinha. No Francuzu očito nije palo na pamet rukovati se s poraženim Portugalcem. Jose je na naslovu čestitao redom svim igračima Arsenala, a kada je na red došao trener 'topnika', Arsene je 'zbrisao' Joseu iza leđa. Elegantno, nema što.

- Čekao sam ga na mjestu gdje me nije mogao ne vidjeti. Osim, naravno, ako me želio zaobići - rekao je kasnije Jose.

Vidio je Mourinho da ga je Wenger zaobišao, no nije reagirao. Odmah se uputio u svlačionicu, a pred samim ulaskom pod tribine Jose je odlučio baciti svoju srebrnu medalju navijaču.

- Zašto sam to učinio? Pa to je medalja za gubitnika - kratko je rekao Jose.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zokinjo 03.08.2015.

    Personality obojica imaju, respect

  • POBRO_1 03.08.2015.

    dijete _cernobila haha

  • Space Burek 02.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare