To je to što me zanima!

Jose Bosingwa: Vjerujem da je sudac bio kupljen...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sudac je bio kupljen. Ustvari, uopće ne znam je li to sudac ili lopov, rekao je ljutiti Porugalac Jose Bosingwa nakon ispadanja Chelseaja iz LP-a
Vidi originalni članak

Dan nakon ispadanja Chelseaja iz Lige prvaka pod kontroverznim okolnostima gomilaju se kritike na račun norveškog suca Toma Henninga Øvrebøa. Portugalski branič Jose Bosingwa bez dlake na jeziku izrazio je svoje mišljenje i uvjerenje da je sudac bio podmićen. Razočarani Bosingwa teško se miri s ishodom te utakmice te se nada da mu Norvežanin u budućnosti više neće suditi.
- Sudac je bio kupljen. Ustvari, uopće ne znam je li to sudac ili lopov. Ne znam kojim bih riječima opisao tu osobu koja je diktirala utakmicu. Jako smo tužni, no ostat ćemo uzdignute glave, gotovo u jednom dahu rekao je Bosingwa pa pronašao snage i sportski čestitao protivnicima.
- O golu Barcelone nema se što reći, sudac nam nije dosudio nekoliko penala i to je presudilo. Mišljenja sam da on nikad nije trebao suditi - završio je frustrirani branič koji je u prvoj utakmici na Nou Campu Lea Messija "strpao u džep".

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tahuti 08.05.2009.

    bravo ziper! samo jadnici neće priznati istinu.cjele europa sinoć je gledala veliku sramotu uefe. kada će opet biti nešto slično? jel treba biti ko u yugo ligi 80.,ili u hnl-u? fuj!sramota!

  • chelsea united 07.05.2009.

    sad se budem ja smijal barci kad spusi od man utd....

  • Zipper 07.05.2009.

    Navijam za Manchester , pa me u biti zaboli jedna stvar ko ce s njima u finalu izgubit tekmu, ali dragi moj lukavk, ni ti ni sudac ne da niste na razini utakmice, nego niste ni na razini pravih navijaca Barce koji svi priznaju da nisu zasluzili proci u finale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare