To je to što me zanima!

Jose izgubio strpljenje: Pogba može na ljeto ići iz Uniteda...

Koji je kriterij za odabir momčadi? Ja znam samo za jedan - predstava na terenu. To je jedini način na koji ja biram igrače. Želite da gledam njihovu vrijednost, plaće ili možda njihove prekrasne face, rekao je Portugalac
Vidi originalni članak

Prema pisanju Daily Maila, Paul Pogba na ljeto će vrlo vjerojatno napustiti Manchester United, s obzirom na to da već neko vrijeme nije u najboljim odnosima s menadžerom Joseom Mourinhom.

Sve je kulminiralo na utakmici protiv West Bromwich Albiona, koju je United izgubio 1-0, a Pogba je zamijenjen u 57. minuti. U posljednjih 11 utakmica, Francuz je ostao na klupi ili bio zamijenjen čak sedam puta.

Nagađanja su dobila novi značaj nakon što je prije 11 dana Pep Guardiola otkrio da je Pogba imao ponudu Cityja u siječnju.

- Ne očekujem od tebe da budeš igrač utakmice svaki tjedan, ne očekujem da svaki put zabiješ dva gola, ali očekujem da budeš konstantan - poručio je Mourinho Pogbi, a i o svojim trenerskim principima bio je jasan:

- Koji je kriterij za odabir momčadi? Ja znam samo za jedan - predstava na terenu. To je jedini način na koji ja biram igrače. Želite da gledam njihovu vrijednost, plaće ili možda njihove prekrasne face?

Na listi igrača koji su slobodni za odlazak, osim Pogbe, još su i Anthony Martial, Matteo Darmian i Daley Blind

Idi na 24sata

Komentari 37

  • arow 17.04.2018.

    Pogba je preskup,imao je dobrog mendzera koji ga dobro prodao ali igrac od 100 miliona bi morao biti razlika na terenu On to nikad nije bio,talent,dobar igrac ali tu se sve zavrsava Sve u svemu za takvu placu mora biti top u 3 od 4 utakmice on to nije niti ce ikad biti

  • realan5 17.04.2018.

    Jednostavno murinho nije trener za man utd je on podigao man utd i osvojio neke trofeje ali stil igre i odabir igraca na nekim pozicijama su jako nelogicni.

  • Reptil88 17.04.2018.

    Mou je bio daleko najjači trener u ono doba Porta i Intera, al on kao da se pogubio. Kao da više ne zna šta radi ili šta treba napraviti da bi složio dobru ekipu i imao rezultate. Imam osjećaj da je njega trenerska slava i to što mu bacaju neograničene pare za transfere, da ga je to uništilo total. Kupovine igrača su mu kao na Football manageru kad klinac igra, jednostavno nemaju smisla, sam kupuje napadače, dok obranu zanemaruje. Zanimljivo da su mu sve kupnje većinom teški fail, to je ono što je postalo neshvatljivo, ja se dam kladit da dovede Messija i Ronalda, da bi propali u tom klubu i ozračju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare