To je to što me zanima!

'Lewandowski mi je bio cimer, ma najbolji je i na PlayStationu'

Jose Mourinho naredio je totalni napad, no ponovno će mu prijetiti Lewandowski. Njegov bivši cimer kaže da je Robert jednostavan te da uživa u šetnjama i treningu
Vidi originalni članak

Ćao momak, dobrodošao, riječi su kojima me u svlačionici Lecha iz Poznanja dočekao Robert Lewandowski, rekao nam je Haris Handžić (23), koji sad igra za Rudar iz Prijedora u Premijer ligi BiH.

Haris je prije četiri godine dijelio svlačionicu s napadačem koji se prije tjedan dana poigrao s velikim Realom u polufinalu Lige prvaka.

- Robert je povučen i skroman momak. Jednostavno živi za nogomet, trening mu je najvažniji - prisjeća se Handžić dana s Lewandowskim.

Nekoliko puta su igrali u paru u napadu Lecha.

- Lako za teren. Lewandowski i ja smo izvan terena bili najbolji prijatelji. To je skužio i trener pa smo na pripremama u Antaliji bili i cimeri - kaže nam Haris Handžić i nastavlja:

- Stalno smo izlazili na piće. Robert je uvijek htio častiti, a sjećam se da se volio i šetati. Ne bi prošla večer na pripremama, a da prije spavanja ne bismo prošetali.

Otkrio nam je Handžić i što je još napadač Borussije radio u slobodno vrijeme.

- Svakog dana na pripremama smo igrali Playstation. ‘Rasturao’ je nogomet i na PlayStationu. To mu je bio glavni hobi - otkriva Handžić, koji se zadnji put s Poljakom čuo prije otprilike godinu dana.

- Zvao me preko Skypea, a nakon toga smo nažalost izgubili kontakt. Nemam njegov novi broj, ali nadam se brzom susretu - završio je Handžić.

Njegov će bivši cimer i večeras na Santiago Bernabeu biti najveća prijetnja Realu. Lewandowski igra u životnoj formi, ali Madriđani vjeruju da mogu nadoknaditi 1-4.

- Ovaj je klub imao mnogo čarobnih noći u povijesti. Vjerujem da će ovo biti nova čarobna noć za Real. Idemo i to dodati na listu. Možemo proći dalje - uvjeren je Khedira.

Jose Mourinho napravio je mnoga čuda u karijeri, ali, realno, ovo će jako teško.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • user_129676 30.04.2013.

    Znaš kad će Real proći?-Nikad,pa ni tad..

  • 30.04.2013.

    evoo da vam kazem vjerujem da barcelona i real mogu proći u finale lige prvaka iako ih čeka tezak posao....Sva 4 kluba su odlično igrali ove sezone i jedva čekam tekme ;)

  • kwakwaa 30.04.2013.

    navijač sam barcelone ali stvarno nema smisla pratiti nogomet ako nemaš nadu da će neki klub preokrenut neki rezultat pogotovo ako je tvoj klub taj koji mora okrenuti rezultat...ovakav real to sigurno može isto kao i barcelona sutra...pa šta to nije čar nogometa...zbog toga ga i toliko ljudi prati jer je sve moguće...lopta je okrugla i igra se još 90min a možda se ni tada neće znati ko je pobjednik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare