Obavijesti

Sport

Komentari 41

'Lewandowski mi je bio cimer, ma najbolji je i na PlayStationu'

'Lewandowski mi je bio cimer, ma najbolji je i na PlayStationu'
4

Jose Mourinho naredio je totalni napad, no ponovno će mu prijetiti Lewandowski. Njegov bivši cimer kaže da je Robert jednostavan te da uživa u šetnjama i treningu

VIDEO

Ćao momak, dobrodošao, riječi su kojima me u svlačionici Lecha iz Poznanja dočekao Robert Lewandowski, rekao nam je Haris Handžić (23), koji sad igra za Rudar iz Prijedora u Premijer ligi BiH.

Haris je prije četiri godine dijelio svlačionicu s napadačem koji se prije tjedan dana poigrao s velikim Realom u polufinalu Lige prvaka.

- Robert je povučen i skroman momak. Jednostavno živi za nogomet, trening mu je najvažniji - prisjeća se Handžić dana s Lewandowskim.

Nekoliko puta su igrali u paru u napadu Lecha.

- Lako za teren. Lewandowski i ja smo izvan terena bili najbolji prijatelji. To je skužio i trener pa smo na pripremama u Antaliji bili i cimeri - kaže nam Haris Handžić i nastavlja:

- Stalno smo izlazili na piće. Robert je uvijek htio častiti, a sjećam se da se volio i šetati. Ne bi prošla večer na pripremama, a da prije spavanja ne bismo prošetali.

Otkrio nam je Handžić i što je još napadač Borussije radio u slobodno vrijeme.

- Svakog dana na pripremama smo igrali Playstation. ‘Rasturao’ je nogomet i na PlayStationu. To mu je bio glavni hobi - otkriva Handžić, koji se zadnji put s Poljakom čuo prije otprilike godinu dana.

- Zvao me preko Skypea, a nakon toga smo nažalost izgubili kontakt. Nemam njegov novi broj, ali nadam se brzom susretu - završio je Handžić.

Njegov će bivši cimer i večeras na Santiago Bernabeu biti najveća prijetnja Realu. Lewandowski igra u životnoj formi, ali Madriđani vjeruju da mogu nadoknaditi 1-4.

- Ovaj je klub imao mnogo čarobnih noći u povijesti. Vjerujem da će ovo biti nova čarobna noć za Real. Idemo i to dodati na listu. Možemo proći dalje - uvjeren je Khedira.

Jose Mourinho napravio je mnoga čuda u karijeri, ali, realno, ovo će jako teško.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti