To je to što me zanima!

Jose: Ma nije bio penal, ali nije Ronaldo 'padavičar' kao Messi

Trener Reala Jose Mourinho smatra kako penal za njegovu momčad protiv Getafea nije postojao, ali i da Ronaldo ne glumi poput nekih, aludirajući na Lionela Messija
Vidi originalni članak

Messi je u finišu susreta protiv Real Sociedada (2-2) pokušao iznuditi penal.  Portugalski trener Reala komentirao je penal koji je sudac dosudio za njegovu momčad, a glumom ga je iznudio Cristiano Ronaldo koji je spretno ostavio nogu iza noge Getafeova braniča i potom pao kao pokošen.

- Penal nije bio, ali Ronaldo nije "padavičar" poput nekih - rekao je Mourinho aludiravši na Messijev pokušaj zbog kojeg je Argentinac u završnici utakmice zaradio i žuti karton.

Portugalac nije propustio pohvaliti protivnike i gradske rivale za kvalitetnu predstavu na teškom gostovanju.

- Getafe je igrao jako dobro, a mi nismo bili kakvi smo trebali biti. No, nakon tog penala smo zaigrali puno bolje i mislim da smo zaslužili pobjedu - smatra Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • user_102156 11.09.2011.

    uopce nije rspomenija messija..reka je : "Ono nije bio penal, Ronaldo nije kao neki! " djubrad novinarska!

  • Phreex 11.09.2011.

    Barcelona je uvijek bila grad kazalista i umjetnosti...

  • gladijator 11.09.2011.

    Nemam komentara na Mourinhovu primjedbu! Taj čovjek je bolestan, samo to u Realu nitko ne primjećuje, tko zna što on proživljava u svojoj glavi i između četiri zida, kad se reflektori ugase.Njemu treba pomoć!

Komentiraj...
Vidi sve komentare