To je to što me zanima!

Jose Mourinho može otići s Otoka, ali ne sa Setante

Engleska TV postaja Setanta Sports krenula je s novom sezonom svoje lutkarske satirične emisije, a Portugalac je i dalje u glavnoj ulozi
Vidi originalni članak

Ja sam Jose i ja sam fantastičan. Jedina je novost ta što sam ove sezone još fantastičniji, rečenica je kojom se predstavio 'Jose Mourinho', lutka kojom se u Setantinoj emisiji odlično zabavljaju na račun bivšeg trenera Chelseaja. Naravno, glavna tema je njegova arogancija, koja je glavna osobina njegove lutke.
- Ovoga ljeta bilo je nekoliko velikih trasnfera. Robbie Keane je otišao u Liverpool, Deco u Barcelonu, ali vratimo se najvažnijem transferu ljeta: meni! - kaže lutak Mourinho.
Nakon što je otišao u Italiju i preuzeo Inter, nije se znalo hoće li njegova lutka zadržati svoju rolu u emisiji. No urednici emisije očito nisu željeli odbaciti čovjeka na čiji su se račun svi engleski mediji oduvijek voljeli zabavljati. No nije Mourinho jedini kojem se cinično izruguju. Lutku Mourinho u prvoj je emisiji nove sezone u goste stigao lutak Sven Goran Eriksson. S meksičkim šeširom, tipičnim meksičkim brkovima i teškoćama u sporazumijevanju.
U skeču sudjeluje i lutak Wayne Rooney, kojeg su 'pospremili' u posebno odijelo, budući da "ima virus". Telefonom su se javili i Rafa Benitez, kao i "David, LA".
Petominutni Setantin skeč pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare