To je to što me zanima!

Jose Mourinho napao Contea: Zašto onako slaviš gol za 4-0?

OTKRIVENO Mourinho je nakon jednog od najtežih poraza u karijeri (0-4) prišao Chelseajevom treneru Antoniju Conteu i nešto mu šapnuo na talijanskom. Sky Italia otkrila je što
Vidi originalni članak

Mourinhov United dobio je šamarčinu od Conteovog Chelseaja. Vratio se Special One na Stamford Bridge, ali na klupi drugog klupa i dobio je četiri komada. 

Chelsea je slavio 4-0 što je Mourinhov najteži poraz u Premiershipu i jedan od najtežih u karijeri jer je samo od Barcelone 2010. izgubio 5-0.

Naravno, raspoloženje dvojice trenera u zadnjim minutama utakmice bilo je suprotno. Dok je Mourinho jedva čekao kraj da može pobjeći u svlačionicu, Antonio Conte predvodio je navijanje na Stamford Bridgeu. 

Kamere su nakon posljednjeg sučevog zvižduka zabilježile zanimljiv razgovor dvojice trenera. Mourinho je prišao Conteu i nešto mu šapnuo, a odmah je bilo jasno da se ne radi o klasičnom čestitanju boljem treneru. Portugalca je naljutilo to što je Conte podizao atmosferu i pazite sad, usudio se slaviti gol za 4-0.

To se ne radi, kaže Jose. Ma daj?

- Slušao sam kako gosti navijaju za United i nisu prestajali pa sam i ja tražio od naših navijača da podrže moje igrače - rekao je Conte.

Ni Conte ni Mourinho nisu htjeli otkriti detalje privatnog razgovora na talijanskom.

- To je privatna stvar. Naše je pravo da to zadržimo za sebe. Jose je veliki trener koji se s Chelseajem osvojio puno trofeja i poštujem ga - rekao je Conte nakon utakmice.

- Sve je OK. Što sam rekao Conteu? Pa to sam rekao njemu, ne vama - dodao je Jose.

No Sky Italia otkriva što je Jose rekao Conteu. 

- Ne slaviš tako kad zabiješ za 4-0. OK je slaviti kod 1-0. Ali ovo je ponižavajuće za nas - rekao je Mourinho.

Ajde, da je to rekao neki hladni skandinavski trener, ali da to kaže čovjek koji je drugim trenerima gurao prste u oko, trčao Nou Campom kao kokoš i koji na listi krivaca za loše rezultate ima sve, baš sve, od čistačica, terena, skupljača lopti, doktora i sličnih nebuloznih alibija...

Jose, pa ovo je trolanje. Nema drugog objašnjenja...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mrgudalo3 24.10.2016.

    Conte, pravi gospodin. Šteta što ovaj š.p.k samo s gospodom ima posla.

  • lolito 24.10.2016.

    uglavnom...kao covjek nula..sam sebi skace u usta...i s onim portom imao srece do neba.... nek se uhvati nizebudzetnih klubova pa da ga vidim...isto to mislim i za city trenera...ljigavac

  • franz beckenbauer 24.10.2016.

    Ko se javlja....covjek koji na 0-0 protiv barce klize po terenu, covjek koji drugima namjerno mast vadi...e moj druze...sve se vraca sve se placa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare