To je to što me zanima!

Jose Mourinho slomio se zbog pitanja: Uh, sve mi nedostaje...

Od prvog trenutka kad sam se počeo baviti profesionalnim nogometom, osjetio sam klik, a sada toga nema i nedostaje mi, rekao je za Gazzettu dello Sport Portugalac Jose Mourinho...
Vidi originalni članak

Na Twitteru se u nedjelju pojavila snimka na kojoj Jose Mourinho plače dok govori kako mu nedostaje nogomet i sve što dolazi s trenerskim poslom. Portugalski strateg zasigurno je obilježio profesionalni nogomet. Godinama je bio trener velikog Manchester Uniteda, gdje je krajem godine dobio otkaz, a  nakon toga se vratio kući u Setubal, ali još nije uspio pronaći novi posao i priznaje da ga to muči. 

- Od prvog trenutka kad sam se počeo baviti profesionalnim nogometom, dogodio se klik - rekao je za Gazzettu dello Sport pa dodao: 

- Od tada su to ozbiljne stvari, neprekidno. Sad kada sam prestao, umjesto da uživam, ne mogu uživati jer mi nedostaje - priznao je "the special one". 

Najnoviji sportski izazov za Mourinha bit će angažman na Sky Sportsu gdje  će raditi kao nogometni analitičar.

- Učim njemački jezik, koji do sada nisam govorio. Govorim engleski, španjolski, francuski, portugalski i talijanski. Ne isključujem ništa, čak ni Njemačku - rekao je ranije. 

Na video su reagirali i mnogi nogometaši, među kojima i Cesc Fàbregas  koji je napisao 

- Legenda. I ti nama nedostaješ. Vratite nam se brzo, gospodine.

Ovaj je velikan nogometa uspješno vodio mnoge klubove, među kojima Inter, Chelsea, Manchester United i Real Madrid. Iako je javnost poludjela na njegov nadimak "the special one", čini se kako je za njega zapravo sam nogomet i trenerski poziv "the special one". 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • frenky___ 18.08.2019.

    Od suza ni s🤣🤣

  • Nokia N8 18.08.2019.

    Jadnik,nije mu lako,dajte neki PayPal račun da mu uplatimo dok se ne snađe.

  • dinkman 18.08.2019.

    Jebiga Joža

Komentiraj...
Vidi sve komentare