To je to što me zanima!

Jose Mourinho u akciji 'moram prodat sve': Pogba, Martial...

Šuška se da bi Jose Mourinho na ljetnom prijelaznom roku mogao imati pravu rasprodaju. Spreman je prodati većinu igrača, jer nisu zadobili njegovo povjerenje, a sigurnih je samo sedam
Vidi originalni članak

Manchester United izgubio je od West Bromwicha 1-0 u nedjelju u 34. kolu Premier lige, čime su potvrdili Cityjev naslov engleskog prvaka.

VIDEO: IZGUBIO OD WBA City je prvak Engleske! United šokantno rivalu uručio naslov

The Independent navodi kako samo nekoliko igrača ima osigurano mjesto za sljedeću sezonu u momčadi Josea Mourinha.

Dapače, Mourinho je odlučio sačuvati samo sedmoricu: Davida De Geu, Alexisa Sancheza, Romelua Lukakua, Nemanju Matića, Jessea Lingarda, Ashleya Younga i Juana Matu.

Ono što je posebno zanimljivo jest da se na 'popisu sigurnih' nije našao Paul Pogba, o čijem se odlasku priča već mjesecima, što zbog lošijih predstava u odnosu na one u Juventusu, što zbog lošeg odnosa s trenerom.

LOŠ ODONOS S MOURINHOM Nova svađa: Pogbi prekipjelo, na ljeto odlazi u Real Madrid?

Unatoč drugom mjestu u prvenstvu, Mourinhova druga sezona u Unitedu nije bila osobito značajna, a Jose je u intervjuu za ESPN izrazio svoje nezadovoljstvo predstavom protiv WBA:

'Crveni vragovi' potrošili su gotovo 190 milijuna eura samo za Pogbu i Lukakua, a za Sancheza su Arsenalu dali Henrikha Mikhitaryjana.

Sva trojica startali su na nedjeljnoj utakmici, ali nisu pronašli način kako probiti obranu West Bromwicha, kojima je ovo tek sedma pobjeda ove sezone, unatoč tome što su i Lukaku i Sanchez na listi sigurnih.

NIJE SRETAN S IGROM Jose izgubio strpljenje: Pogba može na ljeto ići iz Uniteda...

Ako se ova nagađanja pokažu istinitima, zvijezde poput Pogbe, Martiala i Rashforda mogle bi se krenuti u borbu za trenerovu naklonost do početka ljetnog prijelaznog roka, 9. lipnja.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dottie 21.04.2018.

    Real kupuj Rashforda za sitnu lovu..bes balea..nemere taj meda

  • the devil 21.04.2018.

    Pogba i kante,kakav bi to bio zadnji vezni red... Pošto je pob nqjbolje igrao u italiji tj juventusu, conte bi ga dobro uklopio u Chelseau.

  • MH08 20.04.2018.

    Samo da ne proda Perisica

Komentiraj...
Vidi sve komentare