Obavijesti

Sport

Komentari 25

Nova svađa: Pogbi prekipjelo, na ljeto odlazi u Real Madrid?

Nova svađa: Pogbi prekipjelo, na ljeto odlazi u Real Madrid?
1

Priče oko odlaska Paula Pogbe iz Manchester Uniteda u posljednje su vrijeme sve glasnije. Nakon povezivanja sa Cityjem i PSG-om, sjajnog Francuza se sada povezuje i s Realom

VIDEO

Priče oko odlaska Paula Pogbe iz Manchester Uniteda u posljednje vrijeme su sve glasnije. Nedavno je strateg Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio kako mu je Raiola, Pogbin agent, ponudio igrača u siječanjskom prijelaznom roku. 

Nakon te izjave, u medijima su se pojavile nove informacije koje sjajnog veznjaka vežu uz PSG. Pogba se navodno tijekom reprezentativne pauze raspitivao o francuskom nogometnom prvenstvu kao i o PSG-u, a i sam je izjavio kako ne bi imao ništa protiv igranja u klubu iz prijestolnice Francuske, ali pod uvjetom da Neymar i dalje ostane u klubu. 

Uz City i PSG, pojavile su se nove špekulacije oko odlaska Pogbe iz Uniteda, a ovaj put se kao njegov novi klub navodi Real Madrid, klub koji je vodio najveću bitku s Crvenim vragovima oko dovođenja Francuza. 

Loše vijesti za Heynckesa: Na Real Madrid ići će bez Vidala...
Loše vijesti za Heynckesa: Na Real Madrid ići će bez Vidala...

Pogba je nedavno bio junak jedne strane Manchestera kada je sa svoja dva gola kreirao veliki preokret u gradskom derbiju između Cityja i Uniteda. 

No, prava drama odvijala se u svlačionici Manchester Uniteda tijekom poluvremena kada je Jose Mourinho pred svim igračima kritizirao igru Pogbe koji mu je u drugom dijelu odgovorio na najbolji mogući način. 

Poslije utakmice, Mourinho je u potpunosti promijenio priču rekavši kako bi Pogba za njega bio igrač utakmice čak i da nije zabio ta dva gola. Iako se činilo kako se smiruju strasti između Pogbe i Mourinha, sve se vratilo na "staro" već u sljedećoj utakmici. 

Gostovao je United kod zadnje ekipe engleskog prvenstva, West Bromwich Albiona. United je igrao izrazito loše, a Mourinhu je najveći krivac bio, pogađate - Pogba! Portugalac je odlučio izvaditi veznjaka u 58. minuti utakmice kada je u igru umjesto njega ušao Martial. United je tu utakmicu izgubio 1-0 i tako omogućio gradskom rivalu, Cityju da osigura naslov prvaka pet kola prije kraja. 

Jose izgubio strpljenje: Pogba može na ljeto ići iz Uniteda...
Jose izgubio strpljenje: Pogba može na ljeto ići iz Uniteda...

Sve vodi prema tome da Mourinho i Pogba, koji je u posljednjih 11 utakmica ostao na klupi ili bio zamijenjen čak sedam puta, neće izgladiti svoj odnos, a sigurno je kako bi puno europskih velikana raširenih ruku dočekalo ovog veznjaka. 

Real Madrid sigurno ima novac, a i trenera koji bi, vrlo vjerojatno, imao bolji odnos s Pogbom nego Mourinho.

Mourinho već traži izgovore za sljedeću sezonu?

Strateg Manchester Uniteda Jose Mourinho navodi kako nema u planu trošiti previše novca u ljetnom prijelaznom roku. Portugalac navodi kako planira pojačati svoju momčad na određenim pozicijama, ali nema namjeru ulagati preveliku svotu novca na pojačanja. 

Najkritičnije točke, koje će zasigurno biti pojačane, su obrana i vezni red. Matteo Darmian i Daley Blind su igrači koji će prema svemu sudeći napustiti redove Uniteda, a njima će se pridružiti i Michael Carrick, koji ide u mirovinu, dok je ostanak Pogbe i Fellainija pod velikim upitnikom. 

- Nećemo potrošiti više nego što možemo. Ne planiramo napraviti nešto "ludo". Svi će pokušati napredovati, kao što smo napredovali od početka ove sezone. Prošle sezone smo završili na šestom mjestu, a ove ćemo završiti nadam se na drugom. Vjerujem kako ćemo dovoljno napredovati da sljedeće sezone napadnemo prvo mjesto - rekao je Mourinho te nastavio:

-Možda će City opet potrošiti pravo bogatstvo pa ih nitko neće moći skinuti s trona. Ali ovo nije bitka između nas i njih, to je također borba između Liverpoola, Arsenala, Chelseaja i Tottenhama - zaključio je portugalski stručnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna