To je to što me zanima!

Jose: Neću plakati za Pogbom i brojati dane kad će se vratiti...

Mourinho je bez Pogbe, ali ga oduševljava drugi Francuz: Vidim veliki napredak kod njega kao osobe, u raspoloženju, govoru tijela, vidim - sreću!
Vidi originalni članak

Pred Manchester Unitedom je gostovanje kod Southamptona, a Jose Mourinho će još jednom morati tražiti pobjedu bez Paula Pogbe. Francuza nema od 12. rujna kada se ozlijedio tijekom utakmice s Baselom u Ligi prvaka. United još uvijek nije objavio koliko će veznjak izbivati, a Jose Mourinho tvrdi da ne zna kada bi se njegova zvijezda trebala vratiti na teren.

- Nemam pojma kad će se Pogba vratiti. Ali ponavljam, ovo je sjajna prilika za druge igrače i ja svima u momčadi vjerujem. Tako da, neću plakati za Pogbom i brojati dane do njegovog povratka. Dok se on ne vrati, imam druge igrače kojima vjerujem - rekao je Jose Mourinho.

Našao je Mourinho vremena i da posebno nahvali Anthonyja Martiala.

- Vidim veliki napredak kod njega kao osobe, u njegovom raspoloženju, govoru tijela. Što točno vidim? Jednom riječju - sreću. On je sretan i radi jako dobro. U utakmice ulazi sa željom da odigra dobro, i kada ulazi s klupe, pa premda to bilo na samo deset minuta kao u posljednjoj utakmici, nastoji uživati i dati nešto u tim posljednjim minutama. Zadovoljan sam njegovim ponašanjem, tako je uvijek lakše igrati dobro - rekao je Portugalac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bakugan__79 23.09.2017.

    Ronaldo najbolji u povijesti💪🏻

  • exer55 23.09.2017.

    A bitnog igrača u pm.... Preplaćeni prosječni igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare