To je to što me zanima!

'Jose pomaknuo treninge jer je Maicon ponedjeljkom bio pijan'

Malo poznati rumunjski nogometaš otkrio je detalj iz svlačionice Intera tijekom Mourinhove vladavine. Zicu tako kaže da je Jose pomaknuo treninge ponedjeljkom u večernji termin zbog pijanog Maicona
Vidi originalni članak

U vrijeme vladavine Josea Mourinha Inter je živio svoje najljepše dane u povijesti. Brojne su priče iz svlačionice kako se Portugalac sjajno razumio sa svojim igračima, koliko su svi bili tužni kad je odlazio i kako je od jednog vrhunskog napadača kakav je bio Samuel Eto'o napravio požrtvovnog beka.

I godinama poslije iz šampionske svlačionice cure zabavni detalji kojima oni koji ih otkriju najlakše dođu do medija. Posljednji u nizu koji se odlučio 'izlajati' je stanoviti Ianis Zicu, Rumunj koji je od 2004. do 2007. igrao za mladu Interovu momčad te uopće nije ni bio u klubu u vrijeme Mourinhove vladavine.

- U vrijeme kad je Mourinho bio trener Intera jedan igrač često je ponedjeljkom bio pijan. Taj igrač bio je Maicon i Jose je savjet potražio kod drugih igrača. Pitao ih je što da radi kako bi Maicon počeo normalno trenirati i ponedjeljkom - priča Rumunj te otkriva što je Mourinho na kraju napravio:

- Odlučio je pomaknuti trening u večernji termin kako bi i Maicon mogao sudjelovati.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Vlaj1950 17.09.2017.

    Najbolje interove godine su šesdesete. Da bi se okladit da ovaj ''sportski novinar'' nikad nije čuja za Grande Inter, Helenia Herreru, Giacinta Facchettia, Angela Morattia...

  • bulldogzg 17.09.2017.

    Najbolji desni bek svijeta u toj godini Interove triplete bez sumnje.

  • Kringe 17.09.2017.

    Maicon je bio odlican igrac , mozda tada i najbolji bek svijeta kada je Inter sve osvojio , ali ako je cugao nije ni cudo sto je nakon tridesete godine poceo naglo padat u formi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare