To je to što me zanima!

Jose Beniteza nazvao debelim i preporučio mu Materazzija...

Sarkazam karizmatičnog Josea Mourinha ponovno je došao do izražaja. Portugalac je ovoga puta, zajedno s bivšim igračem iz Intera Maiconom, ismijao Rafu Beniteza
Vidi originalni članak

Mourinha i Beniteza veže burna prošlost dok je Portugalac bio na čelu Benitezova sadašnjeg kluba, a Španjolac menadžer Liverpoola. Nakon utakmice 5. kola skupine D Lige prvaka na Etihadu između Manchester Cityja i Real Madrida (1-1) susreli su se Maicon i Mourinho, a brazilski nogometaš saopćio mu je "radosnu" vijest.

- Tvoj prijatelj Benitez dolazi u Chelsea - rekao je Maicon.

- Debeli? Onda bi mu Marco Materazzi trebao biti pomoćnik - bio je odgovor Portugalca nakon kojeg su se obojica "udarila" smijati.

Materazzi je svojedobno otkrio da ga je Benitez, kada je preuzeo vođenje Intera 2010. godine, natjerao da poskida sve izreske iz novina sa svojeg ormarića u svlačionici, jer je na istima slavio naslove s bivšim menadžerima Marcelom Lippijem i Mourinhom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_129676 25.11.2012.

    Je sprda druge a on je savršen...kad izgubi suci ili neka siva eminencija kriva...nikad on nije kriv...odvratan tip

  • mrcinaa 25.11.2012.

    Benitez je strucnjak u svojem poslu, sa minimalnim buđetom je radio strašne stvari u LFC-u a na kraju su ga vlasnici ubijali te je zbog slabijih pojacanja doslo do svađe sam Alonosom, te je nakon toga i Mascherano otisao.. ali on zna sta traba, sad ce probuduiti u Torresu zvjer, vidjet cete ;)

  • WOMANIZER 25.11.2012.

    samo da se osvrnem na naslov jer novinar ne zna ni padeže- ispravno se kaže joseA (koga, što?- josea, a ne jose)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare