To je to što me zanima!

Jose 'spustio' Rafinoj supruzi: Neka brine o muževoj prehrani

Mene je Benitez zamijenio samo u Interu u kojem je u pola godine uspio upropastiti u to vrijeme najbolju europsku momčad, odgovorio je Jose na optužbe Rafine žene
Vidi originalni članak

Jose Mourinho opet je opravdao svoju neslužbenu titulu 'kralja mikrofona'. Nakon opaske supruge Rafe Beniteza Montserrat Seare da ona i njezin muž 'opet moraju čistiti nered koji je iza sebe ostavio Jose Mourinho', prozvani Portugalac ekspresno je odgovorio na neslanu šalu. 

- Gospođa je malo zbunjena. Pa Benitez je u Chelseaju zamijenio Di Mattea, a u Realu Ancelottija. Mene je zamijenio samo u Interu u kojem je u pola godine uspio upropastiti u to vrijeme najbolju europsku momčad - rekao je oštri Mourinho pa dodao nešto u svom stilu:

- Zašto ona uopće govori i razmišlja o meni? Mislim da bi se više trebala posvetiti muževoj dijeti i tako ispuniti svoje vrijeme. Tada bi imala manje vremena razmišljati o meni.

Nastavak priče svakako željno očekujemo. Bio on u obliku odgovora vjerojatno uvrijeđene supruge, Rafe Beniteza ili Reala...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cmizdravac 29.07.2015.

    hahaha. ima mourinjo pravo. i sami realovci se ga boje. da ne uništi momčad.

  • lirika akiril 29.07.2015.

    Zadnja sezona specijalnog u prčiji pocetak kraja mu je u nedjelju!

  • Gunersss_ 29.07.2015.

    Al je lajav,pa strasno,ili stalno podbada ili je ljubomoran na konkurente sto pare trose a on ne.. Laje a ne grize,bas bi volio da jednom na pravog naide pa da ga onako gospodski odalami po tim ustima lajavim,da vidis kak bi se kepec mali smirio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare