Obavijesti

Sport

Komentari 28

Benitezova žena: Opet čistimo nered koji je ostavio Mourinho

Benitezova žena: Opet čistimo nered koji je ostavio Mourinho
1

Na našem prvom spoju Rafa mi je objasnio što je to 4-4-2 sustav. Često ga pitam tko će igrati, a on mi kaže da nema pojma, otkrila je supruga Realovog trenera...

VIDEO

Rafa Benitez preuzeo je Real Madrid. Španjolac je na predstavljanje došao sa suprugom Montserrat Seara, profesoricom prava. Ona je za La Region otkrila kako je to živjeti s čovjekom koji 24 sata na dan razmišlja o nogometu.

- Na našem prvom spoju Rafa mi je objasnio što je to 4-4-2 sustav. Teško mu je biti izvan nogometa. Kad smo bili godinu dana kod kuće pomogao mi je voditi lokalnu školsku momčad. Bilo je urnebesno. Stajao je uz liniju i vikao na djecu kao da su profesionalni igrači. Nogomet za njega nije posao, već opsesija - rekla je Montserrat, koja je više od 20 godina u braku s Rafom.

Nije joj bilo lako, ali navikla se na takav život.

- Odrekla sam se nekih stvari koje sam voljela, ali sad radim neke druge stvari. Mogu i pomagati drugima. U Liverpoolu smo radili s djecom s posebnim potrebama - dodala je.

Rafa Benitez treći je put preuzeo klub koji je prije njega vodio Jose Mourinho.

- Čistimo nered koji je Jose ostavio - našalila se Montserrat, koja sa suprugom često priča o postavi.

- Znam ga pitati tko će igrati, a on mi često kaže da ne zna. U Liverpoolu su ga kritizirali jer je često mijenjao sastav. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom