To je to što me zanima!

Josef Hickersberger: Naš cilj je četvrfinale Eura

Igramo doma i uz malo sreće možemo pobijediti Hrvatsku. Realno, šanse su nam 40 posto, rekao je austrijski izbornik Josef Hickersberger
Vidi originalni članak

Austrijski izbornik Josef Hickersberger izjavio je da su Hrvati sjajni nogometaši.
- Moramo vjerovati u sebe, moj najvažniji zadatak bio je uvjeriti momčad da može pobijediti Hrvatsku. No kad vidim svu ovu euforiju, čini mi se da navijači možda očekuju peviše jer, izuzev Nike Kovača, ne poznaju dovoljno dobro hrvatsku momčad. Hrvati su sjajni nogometaši, tehnički jedni od najboljih u Europi - rekao je austrijski izbornik i dodao:
- Ali mi smo ti koji igraju doma i uz malo sreće možemo ih pobijediti. Realno, šanse su nam 40 posto. Naš cilj je četvrtfinale i ako ga želimo ostvariti, protiv Hrvata i Poljaka moramo uzeti četiri boda - jedne pobijediti i s jednima remizirati.
Hickersberger uopće ne sumnja u izvedbu svog glavnog igrača.
- Ne sumnjam da će Ivanschitz biti pravi protiv Hrvatske. Mediji su me kritizirali da sam predugo oklijevao s izborom prvoga golmana. Nemam s tim problema, znam živjeti s kritikama.

TRENING SNIMALI IZ HELIKOPTERA
Trening Austrijanaca omeo je helikopter poljske TV postaje TVN24, čija je posada snimala zatvoreni trening Hickersbergerove momčadi. Očito su znali što rade jer su letjeli na visini od 300 metara, a to je već “slobodni prostor”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dell boy 07.06.2008.

    Svaka cast Hrvatskoj reprezentaciji, odlicni ste nema sta , samo ste se malo previse podigli

Komentiraj...
Vidi sve komentare