To je to što me zanima!

Josep Bartomeu ipak ostaje predsjednik katalonskog diva

Iako je trebao odstupiti s pozicije, i dalje se čeka konačno mišljenje katalonske vlade koje bi trebalo biti doneseno na referendumu 1. i 2. studenog, ali za sada Bartomeu ostaje predsjednik
Vidi originalni članak

Nakon održanog sastanaka ovog ponedjeljka, predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu (57), ostaje na na svojoj funkciji kao i ostali direktori u klubu nakon što su navijači zatražili njegovu ostavku.

KATALONSKI MEDIJI SIGURNI: Ajde da i Barcelona nešto slavi: Bartomeu večeras daje ostavku

 

Dok katalonska vlada ne donese odluku o datumu održavanja referenduma o njegovom ostanku, Bartomeu neće odstupiti s pozicije. Navodno bi se referendum trebao održati 1. i 2. studenog čemu se predsjednik katalonskog kluba protivi, a sve zbog epidemije korona virusa. 

OSIGURANJE NEMOĆNO Kaos u Barceloni ne staje! Ljuti navijači probili ogradu stadiona

Mandat aktualnog predsjednika traje do ožujka 2021. godine, ali ako mu njegovi članovi izglasaju nepovjerenje, morat će odstupiti ranije.

RAKITIĆ: 'Nadao sam se da će netko iz kluba reći da ostajem u Barci'

Iako su Bartomea na konferenciji za novinare nekoliko puta pitali o mogućnosti odlaska, predsjednik nije komentirao hoće li biti voljan podnijeti ostavku u slučaju da katalonska vlada tako odluči.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • skyvision 27.10.2020.

    jedini lik koji me fascinira u svijetu sporta,posebno nogometu,je Florentino Perez...drugi mu nisu do koljena...tek onda ovi ostali lezilebovici i posvuduse

  • Trump Jong Un 27.10.2020.

    Ajmo zamislit ekipu di je Modrić otraga a Mesi naprijed ? No takvih igrača nema na tržištu 🥴

  • propo ko žeton 27.10.2020.

    Polako ljudi sa komentarima,sutra će na portalu bit članak da opet odlazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare