Obavijesti

Sport

Komentari 26

Kaos u Barceloni ne staje! Ljuti navijači probili ogradu stadiona

Kaos u Barceloni ne staje! Ljuti navijači probili ogradu stadiona
4

Još jedna epizoda u kaosu u Barceloni koji je nastao onoga trenutka kada je Lionel Messi burofaksom obavijestio klub da želi otići. Istog trenutka navijači su izašli na ulice, okupirali su stadion i preklinjali Messija na ostanak

VIDEO

Nemoćno je i osiguranje bilo pred najezdom bijesnih navijača Barcelone koji su uspjeli probiti ogradu ispred Camp Noua i još se malo približiti stadionu i predsjedniku Bertomeuu čiju ostavku žele - odmah. Ne tek u travnju kada će biti izbori.

Još jedna epizoda u kaosu u Barceloni koji je nastao onoga trenutka kada je Lionel Messi burofaksom obavijestio klub da želi otići. Istog trenutka navijači su izašli na ulice, okupirali su stadion i preklinjali Messija na ostanak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Lionel Messi tells Barcelona he wishes to leave

Ni dan kasnije stanje nije ništa bolje, pristaše Barcelone i dalje se ne miču od stadiona, a tamo je tijekom srijede Bertomeu izgledao kao da se ništa nije dogodilo. Nasmiješen prilikom predstavljanja novog igrača Trincaa.

'Ne idem ja nigdje'! Predsjednik Barcelone se zalijepio za fotelju
'Ne idem ja nigdje'! Predsjednik Barcelone se zalijepio za fotelju

Bartomeu je došao, Trincão i on potpisali su ugovore, pozdravili se laktovima, Portugalac se spustio na travnjak na fotografiranje, a Bartomeu - pobjegao od pitanja.

Uostalom, predstavljanje i potpis obavljeni su bez kamera i novinara u press-centru. Kad je potpisivan ugovor s novim trenerom Koemanom (koji se odmah zamjerio Leu), svi su stavili maske i pozvali predstavnike medija. Sada: internetski prijenos, bez pitanja.

Lionel Messi tells Barcelona he wishes to leave

- Niti sam otišao niti namjeravam. Naravno da se radi o posebnoj situaciji i osjetljivim okolnostima u kojima su mogući preokreti, ali te "vijesti" koje spominjete, priče da sam podnio ostavku, to je "fake news" - rekao je Bartomeu za katalonski Diario Sport, novinu koja 24 sata dnevno, 365 dana u godini "diše Barcelonu".

Barcelona se digla na noge, navijači pjevaju Messiju pred stadionom: Volimo te, ostani...
Barcelona se digla na noge, navijači pjevaju Messiju pred stadionom: Volimo te, ostani...

Navijači ga već duže vrijeme ne podnose, a ako postane čovjek pod čijim je predsjednikovanjem iz kluba otišao Messi, onda će postati i najomraženiji čelnik u povijesti Blaugrane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...