To je to što me zanima!

Josep Guardiola: Athletic nam je očitao lekciju na Nou Campu

Nakon 2-0 pobjede u derbiju 31. kola španjolske Primere, trener Barcelone pohvalio je nogometaše i trenera Athletica na otporu nakon teške utakmice u Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Bilbao je prije malo više od 49 sati uoči početnog udarca s Barcelonom, započeo utakmicu u Gelsenkirchenu protiv Schalkea 04 (pobjeda 4-2), u prvoj utakmici četvrtfinala Europa lige.

- Igrači Athletica očitali su nam lekciju. Nevjerojatno je s kojim su intenzitetom odigrali ovu utakmicu i to nakon teškog gostovanja u Njemačkoj. Obrambeno smo bili na visini zadatka kao što to već dugo nismo. Bit će vrlo zanimljivo finale Kupa kralja protiv njih – rekao je trener katalonskog sastava.

S druge strane, "ludi" trener baskijske momčadi, Marcelo Bielsa, nije imao nikakvih prigovora na utakmicu te je priznao da je rezultat bio sasvim zaslužen u korist Barcelone.

- Rezultat je pravedan. U drugome smo poluvremenu igrali nešto bolje, ali iskreno ni u jednom trenutku nismo bili ravnopravni s Barcelonom – priznao je Bielsa koji je istovremeno odbacio naklapanja da mu je momčad bila nemoćna zbog umora od utakmice sa Schalkeom.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zvzmir 02.04.2012.

    jede govna previše u zadnje vrijeme

  • Villa7 01.04.2012.

    Pred Bilbaom je sjajna budućnost definitivno, imaju odlične igrače, i drzim im fige da budu najjaci uz Barcu :D

  • blues 01.04.2012.

    e pep takvi se komentari davaju kada kiksas ili kad te protivnicka ekipa pobjedi.pa sta je onda real tj murinho trebao reci za dinamo???pa iznenadili su nas jer smo im zabili samo 6 komada..u zadnje vrijeme pep samo nesto pametuje,okrece pilu naopako,sere da se ne moze stici real u prvenstvu i tak neke gluposti...pazi da vas milan ne iznenadi u ligi prvaka pa onda ti pricaj romane i balade !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare