To je to što me zanima!

Joshua nabrojio svoje želje: Nema Hrge, tu su Wilder i Usik

Želi se boriti s Wilderom i Furyjem, a tu se našao i Jarrell Miller koji je nedavno rekao kako je bolji boksač i od Furyja i od Joshue. Na listi želja je i 41-godišnji Luis Ortiz
Vidi originalni članak

Anthony Joshua otkrio je svojih šest najvećih želja, odnosno boraca s kojima bi se htio boriti u narednim borbama.

Joshua ima 30 godina, što mu ostavlja još dosta borbi ispred njega, a Britanac trenutačno u svom posjedu ima WBA, WBO i IBF pojaseve te želi doći i do četvrtog kako bi objedinio sve titule.

U lipnju se trebao boriti s obveznim izazivačem kojeg mu je nametnuo IBF, no borba je otkazana zbog pandemije korona virusa, a iako je ovo drugi put da je njegova borba s Pulevom otkazana, Joshua ga nije naveo među svojim željama. Za Sky Sports nabrojio je svojih šest želja.

Prvi je Oleksandr Usik, dosad nepobijeđeni Ukrajinac koji je odlučio doći u tešku kategoriju nakon što je objedinio sva četiri pojasa. On je Joshuin obavezni izazivač za WBO pojas, a trebao se boriti s Derekom Chisorom, a onda je, naravno, došla korona.

Drugi je Deontay Wilder. Dvojac se izaziva već godinama, nisu si omiljeni, a Joshua je nedano Wildera nazvao i 'kujom' nakon što ga je ovaj optužio da on nije pravi prvak.

Na trećem mjestu nalazi se Tyson Fury. Borba dvaju Britanaca je ono što svi žele gledati, a u toj borbi su uložena i sva četiri pojasa. Joshua bi pristao i na oko sedam milijuna eura manju zaradu ako bi borba bila bez gledatelja, samo da se bore.

Među željama je i 41-godišnji Luis Ortiz. Ortiz je poražen dvaput u 35 borbi, a oba puta za to je zaslužan bio Wilder. Pričalo se o borb njega i Andyja Ruiza koji se također želi vratiti na svjetski vrh nakon poraza od Joshue.

Tu se našao i Poljak Adam Kownacki koji je 20 puta slavio bez proaza dok nije došao Robert Helenius koji ga je zaustavio nakon četiri runde borbe.

Posljednja želja Anthonyja Joshue je Jarrell Miller koji je nedavno rekao da je bolji boksač i od njega i od Furyja, a on se već trebao boriti s Joshuom, no ta borba je otpala jer je pao na doping testu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 29.04.2020.

    pa normalno da nije kad zna da bi ga el analni razbio

  • 20.04.2020.

    Ja bas pomislio da ce Hrgu prvo pozeljeti... ako nista bar da mu vodu nosi

  • Antonio1994 20.04.2020.

    Mislim da bi ga Usyk pobijedio, jer je nevjerovatno borac.. Prije nekoliko dana sam gledao video na Instagramu Usyk se proširio i jos je nevjerovatno brz..

Komentiraj...
Vidi sve komentare