Obavijesti

Sport

Komentari 11

Joshua nabrojio svoje želje: Nema Hrge, tu su Wilder i Usik

Joshua nabrojio svoje želje: Nema Hrge, tu su Wilder i Usik
1

Želi se boriti s Wilderom i Furyjem, a tu se našao i Jarrell Miller koji je nedavno rekao kako je bolji boksač i od Furyja i od Joshue. Na listi želja je i 41-godišnji Luis Ortiz

VIDEO

Anthony Joshua otkrio je svojih šest najvećih želja, odnosno boraca s kojima bi se htio boriti u narednim borbama.

Joshua ima 30 godina, što mu ostavlja još dosta borbi ispred njega, a Britanac trenutačno u svom posjedu ima WBA, WBO i IBF pojaseve te želi doći i do četvrtog kako bi objedinio sve titule.

U lipnju se trebao boriti s obveznim izazivačem kojeg mu je nametnuo IBF, no borba je otkazana zbog pandemije korona virusa, a iako je ovo drugi put da je njegova borba s Pulevom otkazana, Joshua ga nije naveo među svojim željama. Za Sky Sports nabrojio je svojih šest želja.

Prvi je Oleksandr Usik, dosad nepobijeđeni Ukrajinac koji je odlučio doći u tešku kategoriju nakon što je objedinio sva četiri pojasa. On je Joshuin obavezni izazivač za WBO pojas, a trebao se boriti s Derekom Chisorom, a onda je, naravno, došla korona.

Drugi je Deontay Wilder. Dvojac se izaziva već godinama, nisu si omiljeni, a Joshua je nedano Wildera nazvao i 'kujom' nakon što ga je ovaj optužio da on nije pravi prvak.

Na trećem mjestu nalazi se Tyson Fury. Borba dvaju Britanaca je ono što svi žele gledati, a u toj borbi su uložena i sva četiri pojasa. Joshua bi pristao i na oko sedam milijuna eura manju zaradu ako bi borba bila bez gledatelja, samo da se bore.

Među željama je i 41-godišnji Luis Ortiz. Ortiz je poražen dvaput u 35 borbi, a oba puta za to je zaslužan bio Wilder. Pričalo se o borb njega i Andyja Ruiza koji se također želi vratiti na svjetski vrh nakon poraza od Joshue.

Tu se našao i Poljak Adam Kownacki koji je 20 puta slavio bez proaza dok nije došao Robert Helenius koji ga je zaustavio nakon četiri runde borbe.

Posljednja želja Anthonyja Joshue je Jarrell Miller koji je nedavno rekao da je bolji boksač i od njega i od Furyja, a on se već trebao boriti s Joshuom, no ta borba je otpala jer je pao na doping testu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica