To je to što me zanima!

Joshua našao novog izazivača, prijeti mu simpatični debeljko

Nakon doping skandala Jarella Millera, prvak Anthony Joshua ostao je bez izazivača za svoje titule. No, njegovi su agenti uspjeli naći 'žrtvu' koja je pristala na borbu u Madison Square Gardenu
Vidi originalni članak

Prije deset dana borio se protiv Dimitrenka, a sad je postao novi protivnik Anthonyja Joshue. Američki boksač Andy Ruiz Junior dobio je priliku života te će se boriti za IBF, WBA i WBO pojaseve svjetskog boksačkog prvaka teške kategorije koje drži Anthony Joshua.

Ovaj boksač u svojoj profesionalnoj karijeri ima omjer 32-1 (21 nokaut), a jedini poraz mu je iz 2016. kad ga je u meču za WBO titulu odlukom sudaca pobijedio Joseph Parker. Visok je 188 centimetara, a prije deset dana je na zadnjem meču imao 119 kilograma. Ovaj simpatični 'debeljko' nema ništa za izgubiti, samo je pitanje koliko se dobro može pripremiti za vladara teške kategorije u nešto manje od mjesec dana. 

Imat će brzinski oporavak od posljednje borbe u kojoj je pobijedio Dimitrenka prekidom nakon pet rundi, prenosi FightSite. Za svoju konstituciju je brz boksač koji ima dobar rad ruku, ali pitanje je koliko dobar mora biti da ugrozi Joshuu. To će saznati prvog lipnja u Madison Square Gardenu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marcus89 30.04.2019.

    Pravi prvak AJ. Ovo kao da Real Madrid uzme za protivnika Rudeš i igraju za obranu trofeja lige prvaka. Teška sprdnja

  • 30.04.2019.

    Jesam rekao tko brani titulu,menadjeri...oni su i namjestili nerjeseno Furrya i Wildera nebi li Joshua morao protiv jednoga od njih..mozda bi on dobio obojicu ali ne treba rizikovat,od ovoga nemore da i hoce!!

  • daliborček 30.04.2019.

    Koja sprdnja, to je kao da Ufc dogovori meč Nurmagomedovu sa dečkom koji se dva puta potukao dok je bio u osnovnoj, jer mu je suparnik otkazao, i to će doči netko gledati i platiti masne pare za kartu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare