To je to što me zanima!

Joshua: Navijači, koga želite? Furyja? U redu, dovedite mi ga!

Novi-stari teškaški prvak u boksu razbio je Kubrata Puleva u Londonu pa se odmah dotaknuo ujedinjenja pojaseva i meča s Tysonom Furyjem. I Eddie Hearn je potvrdio: Moram to dogovoriti
Vidi originalni članak

Nokautirao je Kubrata Puleva (39) u devetoj rundi, rušio ga triput prije toga i dominantno obranio teškaški pojas po WBA, IBF, WBO i IBO verziji nakon više od godinu dana stanke.

Boks se vratio u London, 1000 navijača uživalo je u sjajnoj predstavi Anthonyja Joshue (31) koji Bugarinu nije dao gotovo nikakvu šansu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ruiz je lani šokirao Joshuu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Idite svi doma, uživajte u Božiću i imajte sjajnu 2021. godinu - rekao je Joshua nakon meča i na pitanje koga želi idućeg poručio:

- Vi pitajte navijače, ne ja. Koga žele sljedećeg? Dajte im neko ime!

- Tko želi Tysona Furyja u 2021. - upitali su.

Wembley Arena odgovorila je oduševljenjem. Svi žele vidjeti britanski okršaj za ujedinjenje teškaških titula. Tyson drži pojaseve po WBC-u i The Ringu.

- Počeo sam 2013. i nije mi bitan protivnik. Ako je to Tyson Fury, dajte mi ga - poručio je Joshua.

Hoće li doći do tog supermeča, upitali su Joshuina promotora Eddieja Hearna, vlasnika Matchrooma.

- Želim pozdraviti sve u dvorani, sjajno je vidjeti tolika lica ovdje. Prošlih godina bilo je puno razgovora oko toga. Otkad je Anthony došao, želi biti ujedinjeni prvak. Napravit ćemo najveću borbu u povijesti britanskog boksa. On je najbolji, znamo što moramo napraviti - rekao je Hearn.

- Jesam li najbolji teškaš? Znam tko sam i što sam, najbolji sam po WBA-u, IBF-u, WBO-u i IBO-u - kaže Joshua.

Duga je bila stanka zbog korona virusa, a idući bi meč, bio to Fury ili ne, mogao biti za pet ili šest mjeseci.

- Pulev je bio prvi izazivač, dao je sve od sebe i pobijedio sam ga. Kad dođe vrijeme, odradit ćemo to. Ja sam ratnik, ovo mi je prva borba u Londonu nakon koliko, dvije godine - kaže Joshua.

Nakon nokauta pohrlio je u publiku do kolege Floyda Mayweathera.

- Vikao je, navijao za mene. Sjajno je što je bio ovdje, pokazao je da je teškaški boks opet na mapi - rekao je AJ.

Hearn se još jednom osvrnuo o zakazivanju meča protiv Furyja (32).

- On ne želi govoriti o tome, to je moj posao - završio je Hearn.

- Bila je to noć aperkata i tako sam htio odati počast Tysonu. Čekajte, samo da čujem ovo. Andy, Andy - uzvikivao je s navijačima.

I otišao od reflektora. Pružio je još jednu sjajnu boksačku predstavu i još više podgrijao atmosferu oko meča koji svi žele vidjeti. Štoviše, nacrt ugovora o borbi mogao bi biti gotov do kraja idućeg tjedna. Fury, Joshua, riješite to.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 13.12.2020.

    Joshua nebi lako dobio Hrgovića sigurno, Hrga je mrcina i može podniti udarce i zadat ih , Joshua je dobar odličan ali ima slabosti , tehnički je Fury odličan i kako se lik kreće po ringu cijeli meč neumorno a koliki je. mislim da bi Fury sp*čkao Joshua, .

  • biberrr 13.12.2020.

    Stari Pulev je zaradio ogroman novac pa može u mirovinu. Bio je hrabar i uporan,dizao se pet,šest puta,ali realno nije imao nikakve šanse. Joshua je pokazao odličan repertoar aperkata kojima je uništio Puleva. Pulev mu je bio idealan protivnik jer nije udarač koji bi ga mogao uzdrmati,manji,fizički slabiji,puno stariji,jedino što je pokazao da ima tvrdu balkansku glavu i hrabrost.

  • Exterminator 13.12.2020.

    Kladin se da će se javit Hecegovački prvak svijeta i izjavit da će prebit Furija Đošua i Wildera redom

Komentiraj...
Vidi sve komentare