To je to što me zanima!

'Joshui dolaze likovi u kamp, dobiju batine i pokupe se kući'

Joshua je zarobljeni lav koji misli samo na revanš i koji će se osloboditi u pravom trenutku. Sparing partneri dobiju toliko batina da pobjegnu u roku od tjedan dana, kaže Timothy Moten
Vidi originalni članak

Anthony Joshua (30) priprema se za revanš protiv Andyja Ruiza (30) koji ga je, kao totalni autsajder, nokautirao i šokirao početkom lipnja u njujorškom Madison Square Gardenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joshua i Ruiz ovaj put će boksati u Saudijskoj Arabiji, u subotu 7. prosinca, a dok se nagađa kako se Joshui opet dogodilo da bude nokautiran tijekom priprema u sparing-borbama, jedan od njegovih sparing-partnera, Timothy Moten, tvrdi da je priča zapravo 100 posto drukčija:

- U trening kampu sam vidio nekoliko likova čija imena ne želim otkrivati, ali gledao sam ih kako: dolaze u kamp, dobiju batine i onda istog tjedna pokupe stvari i pobjegnu doma. Joshua je rušio nekoliko sparing partnera, a uzdrmao puno više njih. On je daleko najjači udarač s kojim sam ikad dijelio ring - rekao je Moten za Daily Mail i dodao:

- Joshua je zarobljeni lav koji misli samo na revanš, lav koji će se osloboditi u pravom trenutku!

Engleski 'lav' veliki je favorit prije revanša u Diriyah Areni. Kladionice Joshui daju otprilike duplo veće šanse za povratak na tron svjetskog prvaka (koeficijent 1,45) nego Ruizu (3,10) da obrani titulu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 04.12.2019.

    Ruiz dobija,jedino gubi ako je namjesteno.Osjetio ga je u prvom mecu,nece mu pobjec ni u drugom.Lik je tenk koji ide naprijed stalno vrsi pritisak.

  • nino58 03.12.2019.

    U subotu 7. srpnja?

  • 03.12.2019.

    Isplati se igrat na Ruiza i Povjetkina

Komentiraj...
Vidi sve komentare