To je to što me zanima!

Brekalo nije u Zagrebu, i dalje je u Njemačkoj i čeka transfer

Nakon što su Talijani javili da ga u Dinamu nagovaraju da se vrati, javili smo se hrvatskom nogometašu koji nam je potvrdio da je u Njemačkoj te da čeka daljnji rasplet oko mogućeg transfera
Vidi originalni članak

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo (24), koji trenutačno trenira s rezervama Wolfsburga, navodno je u Zagrebu na pregovorima s Dinamom, barem tako tvrdi talijanski TuttoMercatoWeb. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, hrvatski nogometaš, što nam je i sam potvrdio, nije u Zagrebu nego u Njemačkoj te čeka rasplet oko mogućeg transfera. 

Brekalu ugovor istječe krajem lipnja ove godine, već je bio na odlasku iz Bundeslige, ali interes za Hrvata je pao te ga je Kovač poslao u juniorsku momčad. 

Za Brekala se zanimala talijanska Monza, već se spominjao povratak u Dinamo, ali u utorak je Ante Čačić rekao da u tome nema istine. 

- Brekalo je igrač Wolfsburga i mislim da nije blizu Dinama - kazao je Čačić.

Ipak, Talijani su drugačijeg mišljenja te pišu da ga u Dinamu nagovaraju da se vrati te da će iskoristiti njegov dolazak u Zagreb iz obiteljskih razloga. 

Fiorentina pak do sada nije slala nikakvu službenu ponudu, a Brekalo je navodno na meti Getafea. TuttoMercatoWeb zaključuje da će Brekalo u konačnici birati između odlaska u Firencu ili Zagreb. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MateCro 20.01.2023.

    To što nije u Zagrebu ne znači da ne pregovara.

  • Pobotchnick Leeyoobo 20.01.2023.

    Je se i on usrećio sa svojim menadžerom.

  • Antitovar * *_180 20.01.2023.

    Nema veceg kluba od Dinama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare