To je to što me zanima!

Josip Skoko spreman za igru, a Rosso i Andrić ne

Josip Skoko neće imati problema s hvatanjem forme, no problemi s leđima iz momčadi su na neodređeno vrijeme udaljili Giovannija Rossu
Vidi originalni članak

Josip Skoko odradio je u utorak na Poljudu prvi zajednički trening s momčadi i potvrdio kako je istina da je tijekom pauze radio individualno i kako će se treninzima priključiti gotovo spreman.
- Svi su testovi pokazali da bi Skoko odmah mogao zaigrati, no nećemo žuriti s obzirom na to da pravo nastupa stječe tek za desetak dana - otkrio je trener Vučević i dodao:
- Ima sjajne genetske predispozicije i neće mu biti teško uhvatiti korak s ostalima.
No radost zbog dobrog stanja u kome se nalazi Josip Skoko pomutila je bol u leđima koju je jučer osjetio Giovanni Rosso. Preskočio je jutarnji trening, a dr. Rakić mu je postavio dijagnozu “bol u lumbalnom dijelu kralježnice”.
- Rosso će na konzervativno liječenje kod dr. Peharca u Pulu, no nezahvalno je prognozirati koliko će izbivati - rekao je dr. Rakić.
Srđan Andrić će “pod nož”. Njemu bi operativnim zahvatom trebali očistiti koljeno, a to će ga odvojiti od terena na najmanje tri do četiri tjedna.

MLADEN PELAIĆ NA POLJUDU
Štake su još tu, ne smijem do kraja opteretiti nogu, no oporavak ide planiranim tijekom, zadovoljan je Mladen Pelaić, koji bi se, prema prognozama, nakon teškog loma noge nogometu trebao vratiti tijekom zimskih priprema.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare