To je to što me zanima!

Gvardiol: Zbilja uživam ovdje i htio sam ostati, zahvalan sam

Chelsea? Nije mi to problem jer to nije moj dio posla. Imam agente koji se bave time, a ja sam fokusiran na svoju igru na terenu, rekao je mladi Joško Gvardiol na konferenciji za medije
Vidi originalni članak

Hrvatski stoper Joško Gvardiol (20) ipak ostaje u njemačkom Leipzigu te je potpisao ugovor do 2027. godine bez izlaznih klauzula.  Na konferenciji su bili prisutni Gvardiol i trener Domenico Tedesco te su se obratili predstavnicima medija. 

- Jako me veseli što ostaje te smo sretni i ponosni što je naš. Primijetio sam koliko nam je nedostajao u igri kad ga nije bilo. Ima dobar mentalitet, daje nam stabilnost te je ekstremno dobar igrač  - rekao je trener Domenico Tedesco nakon čega je Gvardiol upitao na engleskom što je rekao o njemu, a prevoditelj mu je odgovorio da je 'sve pozitivno'. 

- Zbilja uživam ovdje i htio sam ostati. Imamo puno posla i moramo puno toga postići. Imamo dobru momčad i spremni smo - naveo je Gvardiol kao jedan od razloga zbog čega je ostao u klubu. 

Njemački novinari pitali su Gvardiola kako se nosi s glasinama oko iznosa potencijalnog transfera u Chelsea. Naime, veliki problem bio je i financijski fair-play s obzirom na to da je engleski prvoligaš ovog ljeta već potrošio 267 milijuna eura, a prodali su za manje od 50 milijuna eura. U slučaju da se transfer s hrvatskim stoperom izrealizirao, Chelsea bi samo ovo ljeto došao na iznos od 307 milijuna eura.

- Nije mi to problem jer to nije moj dio posla. Imam agente koji se bave time, a ja sam fokusiran na svoju igru na terenu - bio je kratak hrvatski stoper nakon čega je dodao: 

- U Ligi prvaka smo i prošle sezone smo osvojili Njemački kup. Opet se želimo boriti za trofeje. Zahvalan sam klubu što računa na mene i što me imaju u planu dugoročno - zaključio je Gvardiol. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tepaj 02.09.2022.

    Njemačka je Njemačka

  • 01.09.2022.

    Realno nevrijedi ni 5milja

  • Xyster 01.09.2022.

    Taj nije standardan ni u Leipzingu, samo bi ova budala Boehly punudio tu cifru za njega, jer je vjerojatno vidio da ga je neka glupa stranica stavila među najveće talente. Ovi su još gluplji što to nisu uzeli. Sljedeće sezone će biti neki novi talent, za koga će Boehly nuditi 90 miljuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare