Obavijesti

Sport

Komentari 11

Još ništa od Otoka: Gvardiol je produžio ugovor s RB Leipzigom

Još ništa od Otoka: Gvardiol je produžio ugovor s RB Leipzigom

Pisalo se kako je za dovođenje hrvatskog reprezentativca zainteresiran Chelsea, ali da će tamo otići tek iduće godine. No, to se i dalje neće ostvariti jer je Joško stavio paraf na novi ugovor s njemačkim klubom

VIDEO

Prema informacijama koje je imao The Athletic saga oko transfera hrvatskog braniča Joška Gvardiola (20) trajala je jer je na stol Leipziga stigla ponuda Chelseaja od 90 milijuna eura, ali unatoč izdašnoj ponudi, RB ga nije htio prodati, već je produžio ugovor s Gvardiolom do 2027. godine.

Pokretanje videa...

Gvardiol nasmijao novinare 00:45

Gvardiol je svjestan da je Leipzig dobra momčad u kojoj će se razvijati prije nego krene u nogometne visine. Sinoć je urednik njemačkog Sport Bilda objavio da će hrvatski stoper potpisati novi ugovor kojim će za Leipzig biti vezan do 2027. godine, a to se pokazalo točnim.

Teško je zaista povjerovati da će se Joško do tada zadržati u Leipzigu, a prema najnovijim informacijama Johnsona, pokušaj Chelseaja da dovede Gvardiola samo će se odgoditi do zimskog prijelaznog roka. 

RB Leipzig - FC Teutonia Ottensen.

"Ne mora značiti da je Gvardiolov transfer propao iako je do kraja ljetnog prijelaznog roka ostalo vrijeme koje se mjeri u satima. Chelsea se samo privremeno ohladio jer Leipzig u pregovorima stalno povisuje traženi iznos. Krenulo se sa 70 milijuna eura, pa je povišeno na 80 i onda na čak 90, ali ovi klubovi imaju jako dobar odnos", piše Johnson pa nastavlja: 

"Bez obzira na to što je Chelsea u ovom prijelaznom roku obranu pojačao Kalidouom Koulibalyjem, Marcom Cucurellom te jučer za 69 milijuna funti iz Leicestera doveo Wesleya Fofanu, i dalje želi Gvardiola. On mu je na listi za šoping cijelo ljeto, ali Chelsea ga ne želi preplatiti, posebno što ionako ne bi za njega igrao ove sezone."

Soccer 1. Bundesliga/ VFB Stuttgart-RB Leipzig 1-1.

"Novi vlasnici Chelseaja pokazali su da su tvrdi pregovarači jer su Leicesteru za Fofanu platili bitno manje nego što je tražio, a to je 80 milijuna funti, rekord za braniča. Chelsea je na kraju platio manje od 70. Što se tiče Gvardiola, sve da ga Chelsea i ne dovede danas, do kraja ljetnog prijelaznog roka, samo će pokušaj njegovog transfera odgoditi do zimskog prijelaznog roka", zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...