To je to što me zanima!

Jović u povratničkom nastupu za Frankfurt zabio koliko za Real Madrid u čak 32 utakmice

Bayern je u Münchenu pobijedio Freiburg 2-1 i ima četiri boda prednosti pred Leipzigom, a Frankfurt je srušio Schalke zahvaljujući povratniku Luki Joviću. Eto ih u borbi za Ligu prvaka...
Vidi originalni članak

Srpski napadač Luka Jović postigao je dva pogotka u povratničkom nastupu za Eintracht koji je na svom stadionu u Frankfurtu s 3-1 (1-1) nadigrao Schalke u posljednjoj utakmici 16. kola njemačke Bundeslige.

Eintracht je poveo golom Silve u 28. minuti, ali je već minuti poslije izjednačio Hoppe. U 62. minuti je trener domaćih Adi Huetter ubacio povratnika iz madridskog Reala u igru, a Jović je već deset minuta poslije odgovorio pogotkom za vodstvo 2-1. Srpski napadač je u prvoj minuti sučevog dodatka potvrdio pobjedu Eintrachta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, Jović je dva gola zabio za Real u 32 utakmice, a eto, u Frankfurtu mu je za to trebalo 28 minuta.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Bayern se namučio za pobjedu 2-1 protiv Freiburga. Lewandowski je pogodio u sedmoj minuti za vodstvo, a izjednačio je Petersen u 62. minuti, u svom prvom dodiru s loptom nakon što je ušao u igru. Pobjedu Bavarcima donio je Thomas Mueller u 74. minuti.

Bayern je zahvaljujući pobjedi došao do 36 bodova i stvorio četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani RB Leipzig. Po 29 bodova imaju Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund. Eintracht je sa 26 bodova na sedmom mjestu. Na začelju su Koeln sa 12 te Mainz i Schalke koji imaju po sedam bodova i na putu su prema drugoligaškom društvu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ZokaaDk 18.01.2021.

    Bravo Luka za golove....a sto se tice Reala,nisi ti jedini koji nije uspjeo...mnogi su tako prosli kao i ti.

  • Ausländer97 17.01.2021.

    ovo je vrh vrhova.. prosjecan napadac.cak mislim da mu je frankfurt maksimum.

  • Trump Jong Un 17.01.2021.

    Neraskidive su te stare veze Njemaca i srba

Komentiraj...
Vidi sve komentare