To je to što me zanima!

Jradi se posvadio s izbornikom i iznenadio Hajduk u Turskoj

Hajdukov je Libanonac prigovorio izborniku Raduloviću, a ovaj mu je odgovorio: Ti više nećeš igrati! Pa se Jradi pokupio iz Emirata i pridružio Hajduku na pripremama u Beleku
Vidi originalni članak

Treneru, nije to dobro, pa ne igramo nikako! Imamo dobru momčad, a samo smo dvaput zapucali na gol!, požalio se Hajdukov igrač Basel Jradi svom izborniku, Crnogorcu Miodragu Raduloviću nakon prve utakmice Azijskog kupa u kojoj je Libanon izgubio od Katara 2-0.

- OK, jesi li završio? Ti više nećeš igrati! - odrješit je bio Radulovićev odgovor.

Poraz od Saudijske Arabije 0-2 Jradi je gledao s klupe i čim je shvatio da izbornik misli ozbiljno, sam je zatražio da ode.

- Nema smisla da ne igram i zbog toga propustim cijele pripreme s Hajdukom - objasnio je za Sportske novosti i iznenadio trenera i suigrače pojavivši se u Beleku,

Pokazao se da ima karakteristike vođe, istupio je u ime suigrača i platio cijenu. Libanon pobjedom nad Sjevernom Korejom još ima šanse izboriti drugi krug natjecanja među najboljim trećim momčadima svih skupina.

Jradi će samo navijati iz Turske. Jer se usudio reći izborniku mišljenje...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Exterminator 17.01.2019.

    Hehe stigao im još jedan Libanonac u kamp u Beleku , jbt još malo pa će Hajduku davati hranu besplatno misleći da su izbjeglice :-)))

  • pobocnik ljubo 16.01.2019.

    tako je i maglica reka NE! mamiću kad je ovi kleča pred njin i plaka i zva ga da dođe u dinama.

  • Joker123 16.01.2019.

    Pravi hajdukovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare