To je to što me zanima!

Jradi više nije igrač Hajduka

Nakon dvije i pol godine suradnje, Bassel Jradi (27) i Hajduk su mjesec dna prije kraja ugovora odlučili sporazumno raskinuti. Jradi je u 'bilom' dresu odigrao 96 utakmica i zabio sedam golova
Vidi originalni članak

Hvala Klubu i navijačima na protekle tri godine koje sam proveo u ovom gradu u kojem sam stekao brojne prijatelje te iz kojeg nosim mnogo lijepih uspomena. Bilo je i loših trenutaka, nismo za vrijeme mog boravka u Hajduku osvojili trofej, zadnjih nekoliko mjeseci nisam ni igrao, ali drago mi je što se na kraju s Hajdukom rastajem u korektnim odnosima, poručio je Bassel Jradi koji više nije igrač Hajduka.

Prvi Libanonac u povijesti HNL-a tako je odlučio potražiti novu sredinu te mu je klub zaželio sreću u životu i nastavku nogometne karijere. U Split je stigao u kolovozu 2018. godine te je za 'bile' odigrao 96 utakmica i zabio sedam golova. Sa splitskom momčadi ga je ugovor vezao do 31. lipnja ove godine.

No, u dogovoru Hajduka i Libanonca ugovor je sporazumno raskinut prije kraja. Prema Transfermarktu Jradi vrijedi 700 tisuća eura te će potražiti sedmi klub nakon što je nosio dresove danskih B.93, Lyngbyja, Akademisk BK-a, norveških Stromsgodseta i Lillestrøma te Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stjepangluscic 23.05.2021.

    96 utakmica! 7 gola. 👎!Trebalo ga odavno nogirati!

  • Susjed iz kvarta 21.05.2021.

    Six ce ga u Gorici nadomjestiti umjesto Spike. Tamo nema Darko&sinovi"

  • egzekutor jos jaci 21.05.2021.

    Ode ajdučki libanonski Messi))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare