To je to što me zanima!

Jugu derbi protiv Primorja: Junak pobjede Tony Azevedo

Junak pobjede bio je Tony Azevedo koji je zabio tri gola. Za Jug su još zabili Maro Joković i Nikša Dobud. Treba istaknuti i golmana Marka Bijača s deset obrana
Vidi originalni članak

U derbi susretu 17. kola Triglav Jadranske lige Jug je na bazenu u Gružu pobijedio Primorje EB 5-4 (1-2,0-0,1-2,3-0) i tako im nanio prvi prvenstveni poraz.

Za Primorje je sve izgledalo odlično nakon prve tri četvrtine, ali Jug je odličnom posljednjom četvrtinom u kojoj su zabili tri gola, a nisu primili nijedan, došao do pobjede.

Junak pobjede bio je Tony Azevedo koji je zabio tri gola. Za Jug su još zabili Joković i Dobud. Treba istaknuti i golmana Marka Bijača s deset obrana.

Kod Primorja Denes Varga je zabio dva gola, jednom su pogodili Krapić i Muslim.

Nakon 17. kola Primorje i Jug su izjednačeni na vrhu sa samo jednim porazom, a u slučaju istog broja bodova na kraju kao broj jedan u doigravanje će Primorje jer su na Kantridi pobijedili dva razlike (11-9).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ipetko17 03.03.2013.

    Nije beznačajna,bolje je i od nerješenog ishoda i od izgubljene utakmice.Ipak su dokazali da mogu pobijediti Primorje koji je kupio sve igrače koje se moglo kupiti na tržištu uključujući i sada već bivše ponajbolje igrače Juga. To je sada Pro Recco.

  • LebronPetrovic 03.03.2013.

    Ono što su Real i Barca u nogometu to su ovi sad u vatrepolu! Jedino je Pro Recco bio jači ! Taj talijanski klub je poslije Dream Teama iz Barcelone vjerovatno bio najkvalitetnija momčad u povijesti momčadskih sportova !

  • sonydu 03.03.2013.

    Vrhunske obrane. Jug je primio 2 jako glupa gola, napravili su početničke greške. Za napad bi se trebali zapitat. Zabiti 5 golova s takvim igračima je katastrofalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare