To je to što me zanima!

Jug razbio Honved: Mađari nisu mogli vjerovati...

Mađarski Honved u Dubrovnik je stigao kao jedna od najjačih momčadi Europe, a napustio ga s jednim od najtežih poraza u povijesti kluba...
Vidi originalni članak

Nakon nevjerojatnih 10-3 nakon treće četvrtine, Honved se uspio vratiti na “pristojnih” 10-5, ali ni to nije pomoglo. Dok su “jugaši” slavili, polako napuštali bazen, vaterpolisti Honveda šutke su sjedili još ne vjerujući što im se dogodilo. “Mađarska reprezentacija u malom”, kako ih zovu, nikad nije ovako bila razbijena. Nisu vjerovali oni, nisu ni Dubrovčani.
- Ma, naravno da nismo ovo očekivali, no moja momčad pokazala je koliki ima karakter - jutro nakon sijao je od oduševljenja trener Nikolić. Vićan je još jednom dokazao zašto je najbolji golman svijeta, Joković koliko je dobar, Bošković zašto je najbolji vaterpolist svijeta... Ipak, trenera Juga najviše je oduševio Andro Bušlje.
- Ako za Špoljarića kažu da je ministar obrane, onda je Bušlje direktor NATO-a!   
Iako je danima razmišljao na koji način pobijediti Mađare, Nikolić je sve zasluge pripisao igračima tvrdeći da trener može čuda smisliti, ali ako nema prave igrače, sve pada u vodu. A on ih, kaže, ima.
Četvrtfinale Eurolige više nije upitno, uvjereni smo ni Final Four. Ova momčad, kaže, može dobiti sve. Pa i “nepobjedivi” Pro Recco.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare