To je to što me zanima!

Jugaši osigurali drugo mjesto

Hrvoje Benić postigao je tri gola za Jug, dva je dodao Alexandros Papanastasiou je dodao dva, a Loren Fatović, Luka Lončar, Filip Kržić, Danil Merkulov, Marko Žuvela i Paulo Obradović po jedan
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Juga AO učvrstili su se na drugom mjestu skupine A Lige prvaka svladavši u susretu 9. kola na turniru u Ostiji talijansku Ortigiu s 11-9 (5-4, 4-2, 1-2, 1-1).

Dubrovčani su loše krenuli u susret, polovinom prve četvrtine zaostajali su 1-3, no potom su s nekoliko dobrih obrambenih reakcija već do kraja prvog dijela preokrenuli rezultat u svoju korist da bi u drugoj četvrtini stvorili prednost od tri gola razlike (9-6).

U OSTIJI Jug do boda u zadnjoj četvrtini: Izjednačeno protiv Olympiacosa

U posljednje dvije četvrtine Dubrovčani su postigli tek dva pogotka, ali i to je bilo dovoljno za očuvanje prednosti protiv posljednjeg sastava u skupini.

Hrvoje Benić postigao je tri gola za Jug, dva je dodao Alexandros Papanastasiou je dodao dva, a Loren Fatović, Luka Lončar, Filip Kržić, Danil Merkulov, Marko Žuvela i Paulo Obradović po jedan. Dvostruki strijelci za Ortigiu bili su Valentino Gallo, Stefan Vidović i Christian Napolitano.

LAKO S POŠK-OM Jug u dva dana zabio 38 golova i predstavio neke nove klince...

Jug AO sada je drugi na ljestvici sa 19 bodova, pet manje od vodećeg Pro Recca protiv kojega će igrati u srijedu u 20:15. Slijede Olympiacos s 11, Marseille s 10, Spandau 04 s pet te Ortigia s tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare