Sport

Komentari 1

Jug u dva dana zabio 38 golova i predstavio neke nove klince...

Jug u dva dana zabio 38 golova i predstavio neke nove klince...

Kobešćak je, kako je i najavio, u uzvratu osim Fatovića, odmarao i Lončara, Garciju i Papanastasioua, no pitanje pobjednika nije bilo upitno. S mladim snagama u bazenu ubilježili su novu pobjedu 15-6, a zabio je i mladi debitant

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja bez suviše stresa izborili su plasman u polufinale hrvatskog prvenstva s dvije uvjerljive pobjede protiv POŠK-a.

Nakon što su u utorak kao gosti u Gružu pobijedili POŠK s 23-5, odabranici Vjekoslava Kobešćaka su u srijedu u uzvrtatnom dvoboju četvrtfinala, također na plivalištu Gruž, slavili s 15-6.

Kobešćak je, kako je i najavio, u uzvratu osim Fatovića, odmarao i Lončara, Garciju i Papanastasioua, no pitanje pobjednika nije bilo upitno. S mladim snagama u bazenu ubilježili su novu pobjedu.

Listu strijelaca predvodio je 16-godišnji Patrik Kolak s tri postignuta gola, Filip Kržić, Hrvoje Benić i Paulo Obradović postigli su po dva dok su Alex Obert, Nikola Ljepava, Daniil Merkulov, Marko Žuvela, Ivan Vukojević te debitant, 15-godišnji Ivuša Burđelez po jednom tresli mrežu Splićana.

U redovima POŠK-a Eugen Leopold Tonković je zabio dva, a Maro Tiozzo, Ante Buzov, Ante Elez i Marin Borovčić Kurir po jedan gol.

U polufinalnim ogledima PH Dubrovčani će igrati protiv boljeg iz ogleda Primorja i Solarisa.

Večeras se na plivalištu uz Savu sastaju Mladost i Medveščak, a Mladost je u prvom susretu slavila s 18-5.

Mornar BS i splitski Jadran te Solaris i Primorje EB će prve utakmice četvrtfinala igrati 17. travnja.

Najčitaniji članci