To je to što me zanima!

Jugovac je bila negativna, ali ipak nije mogla nastupiti na ZOI: 'Toliko je dugo trajalo...'

Osim što sam propustila samu ceremoniju, došlo je do toga da sam morala propustiti i svoj nastup jer se procedura toliko odužila. Rezultati testa su došli negativni, kaže hrvatska snowboardašica
Vidi originalni članak

Hrvatska snowboardašica Lea Jugovac (27) trebala je biti prvi hrvatski predstavnik na ZOI u Pekingu, no ipak nije nastupila u kvalifikacijama slopestylea zbog jučerašnjeg graničnog nalaza i ponovnog testiranja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na ponovnom testiranju je bila negativna, ali je procedura potrajala do jutarnjih sati te se nije mogla pojaviti na startu natjecanja.

- Nažalost, morala sam propustiti svoj današnji nastup u slopestyleu zbog toga što sam jučer dobila obavijest da sam dobila pozitivan PCR test. S obzirom da se radilo o graničnom pozitivnom testu, morala sam se ponovno testirati kako bi se potvrdilo radi li se stvarno o pozitivnom ili negativnom testu. Na veliku žalost, osim što sam propustila samu ceremoniju, došlo je do toga da sam morala propustiti i svoj nastup jer se procedura toliko odužila. Rezultati testa su došli negativni, što je odlično, jer se mogu pripremiti i usmjeriti na svoj sljedeći nastup u big airu, ali su oni došli malo prekasno - rekla je razočarana Riječanka.

Ipak, za diplomiranu pravnicu ZOI nisu gotove. Njezin sljedeći nastup bit će u disciplini big air 14. veljače u kojoj ipak očekuje bolje rezultate nego u slopestyleu.

Što također znači da će prvog dana u Pekingu od hrvatskih olimpijaca nastupiti samo Valentina Aščić u brzom klizanju u kvalifikacijama na 500 metara koje su na rasporedu od 12 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • petarpepe 05.02.2022.

    Svak od sportasa gleda samo sebe a druge sa preziriom.Sta se ne ujedine i bojkotiraju svaku vrstu i oblik sporta. Ali i njima su samo bitni novci

  • rondonja 05.02.2022.

    opet sprdačina,ko i u rukometu nedavno

  • Beatrixx 05.02.2022.

    Pa sto nije cijepljena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare