To je to što me zanima!

Juliji Mancuso ukrali laptop, otkrila ga u Novom Zagrebu!

Američka skijašica ostala je bez laptopa u austrijskom skijalištu. Drski lopov nije računao na GPS lokator. Julia Mancuso objavila je da je laptop u Novom Zagrebu
Vidi originalni članak

Američka skijašica Julia Mancuso ostala je bez laptopa u austrijskom skijalištu Bad Kleinkirchheim. Mancuso je to otkrila na svom Facebooku na kojem je napisala i gdje se laptop nalazi. Nama je to zanimljivo jer je lokacija - Novi Zagreb.

Lopov očito nije računao na to da Amerikankin laptop ima GPS lokator.

- Prošle noći netko mi je upao u sobu i ukrao laptop. Mučilo me to cijelu noć. Ogorčena sam i tužna. Možda ne toliko zbog toga što sam ostala bez laptopa, već zbog načina kako se ljudi odnose jedni prema drugima - napisala je Amerikanka.

Julia Mancuso/Facebook

- Lopov je ostavio i prljave tragove na mojoj prostirki za vježbanje. Prije godinu dana netko mi je ukrao telefon i tri mjeseca kasnije on se našao na eBayu. Pazite što kupujete. Hvala austrijskoj policiji, možda se nešto i pojavi - dodala je Mancuso.

Amerikanka je na Facebooku objavila lokaciju laptopa . Zahvalila je svima na podršci, a u zahvalu je uključila i Apple preko čijeg je programa pronašla laptop.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • sin razmetni 11.01.2015.

    Ne bih se čudio da su laptop locirali u HDZ-ovom izbornom stožeru.

  • nenno77 11.01.2015.

    Neki bolan iz Zg.

  • Obrtnik3012 11.01.2015.

    Strani tajni agenti ukrali, i podmetnuli nama, da ukaljaju naš ugled u svijetu kojeg nam je dala naša sveta Vesna Pusić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare