To je to što me zanima!

Julio Cesar: Bilo bi sramotno da Zlatan može igrati u derbiju

'Mislim da bi bilo sramotno da je Ibri dozvoljeno zaigrati u derbiju nakon onog što je napravio. Kako god, vjerujem da je sa i bez njega Milan jak, a rezultat neizvjestan'
Vidi originalni članak

Vratar brazilske nogometne reprezentacije i milanskog Intera Julio Cesar komentirao je smanjenje kazne švedskom napadaču Milana Zlatanu Ibrahimoviću uoči velikog gradskog derbija koji je na rasporedu 2. travnja...

- Mislim da bi bilo apsolutno sramotno da je Ibri dozvoljeno zaigrati u derbiju nakon onog što je napravio. U svakom slučaju, vjerujem da je sa i bez Ibrahimovića Milan vrlo jaka momčad i da rezultat ostaje neizvjestan - rekao je Cesar.

Švedski napadač zaslužio je izravan crveni karton 13. ožujka u utakmici protiv Barija (1-1) na San Siru zbog udaranja suparničkog igrača Marca Rossija. Zbog toga mu je određena kazna od tri utakmice zabrane nastupa, a ona je nakon uložene žalbe smanjena na dvije utakmice. Ipak "derbi della Madonnina" za njega dolazi prerano i pravo nastupa imat će tek 10. travnja na gostovanju kod Fiorentine.

- Nemojmo zaboraviti da ni mi nećemo imati Lucija koji je suspendiran, a koji bi bio zadužen za čuvanje Ibrahimovića. Stoga smo izjednačeni.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • interUsrcu 26.03.2011.

    Ma ovaj nosonja Ibra je jedno veliko smeće, promjenio je u Italiji 3 najveća kluba Juventus,Inter,Milan, igrao za Barcu, i u svaki klub koji je dosao rekao da je njegov najdraži i svaki je grb ljubio,igrač je odličan ali kao čovjek - nula.

  • macak599 26.03.2011.

    kako braniš,i ja bi ti zabio bez problema. Bit će 2:0 za Milan. FORZA ROSSONERI!!

  • MALDINI1899 26.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare