To je to što me zanima!

Draganja i Mektić: Pobjedničku taktiku smo smislili na doručku

Očito sam čovjek za velike stvari, ali još nisam došao do velikih stvari, rekao je na kraju u šaljivom tonu fantastični Nikola Mektić nakon što je vidio kako je odservirao za pobjedu protiv Španjolaca
Vidi originalni članak

Poslije četiri i pol sata igre, hrvatski je par Draganja/Mektić pobijedio favorizirane Španjolce Feliciana i Marca Lopeza. Slavili su uz 6-7, 7-6, 7-6, 2-6, 6-4.

- Nevjerojatan meč, publika, atmosfera i partner - rekao je Nikola Mektić odmah u startu.

- Dosta smo zajedno doručkovali i pričali i zato smo ovako uigrani. Ma, nema tu kemije, to je čista fizika. Ovo je najbolja atmosfera u kojoj sam igrao, uživao sam u Zadru, ali ovo je fantastično  - rekao je Marin Draganja.

- Možemo uživati u spektaklu, ovo je teniska poslastica za sve. Hvala publici jer su nas nosili - dodao je pa zaključio:

- Servirao sam kao Conchita Martinez, zato je bilo toliko tie-breakova, poslije sam našao ritam i lakše smo držali servise. Nisam vidio razloga da nemamo šanse, nismo mi baš toliko loši koliko se pričalo, jest da je ovo iznenađenje - rekao je Mektić.

- Večeras ćemo večerat i popit pivo, pa ćemo razgovarati o daljnjim planovima. Pokušat ćemo na Touru zajedno - rekao je Draganja.

- Očito sam čovjek za velike stvari, ali nisam došao do velikih stvari - našalio se Mektić za kraj.
 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • skipi 05.02.2017.

    Ima li Hrvatska svoje nacionalne dresove?

  • zuluf_52 05.02.2017.

    Bez razlike na ishod ovog meča iskrene čestitke navijačima.

  • JerkoKC 05.02.2017.

    Da nije bilo političkog naguravanja Karlovića,mogli smo tuči Argentinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare