To je to što me zanima!

Junak povijesne utakmice: Ni ranjeni ga prst ne zaustavlja

Iako je ozlijedio prst već u prvom napadu, Corsley Edwards briljirao je u povijesnoj pobjedi košarkaša Cedevite nad Hemofarmom. Još ga boli, ali bit će u redu...
Vidi originalni članak

Utakmica je tek počela, a igrač Hemofarma snažno je udario Corsleya Edwardsa po ruci i iskrenuo mu palac lijeve ruke, šuterske. Neko vrijeme nastavio je igrati, a onda otišao u svlačionicu i dobio dvije injekcije protiv bolova. Mučila su ga slobodna bacanja, ali u ostalim segmentima bio je sjajan.

- Čovječe, nisam mogao uhvatiti loptu kako treba. Boli, ali za nekoliko dana bit će u redu - rekao je Edwards.

Trener Cedevite Aco Petrović nakon utakmice je bio i sretan zbog plasmana u četvrtfinale Eurokupa i zabrinut jer ga u subotu očekuje ključna utakmica u NLB ligi, protiv odmornog Zagreba.

- Rekao bih igračima da odu proslaviti, popiti poneko pivo, ali ne mogu jer nas u subotu očekuje utakmica sezone. Edwards? Ne znam hoće li zbog ozljede prsta moći igrati - rekao je Aco.

No Edwardsa ozljeda nimalo ne zabrinjava.

- Ma bit će sve u redu. Ja sam ratnik. Što god da mi kažu, ja ću igrati - govorio je američki centar dubokim glasom i uz širok osmijeh.

Ima 31 godinu, svašta je prošao u karijeri i ne zna hoće li ostati u Cedeviti i iduće godine. No ove je sezone neprocjenjiv za klub iz Podsuseda, koji je plasmanom u četvrtfinale Eurokupa zaradio dva boda u utrci za Euroligu. Sad ih ima sedam, jedan više od Zagreba i Cibone.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jure50 24.02.2011.

    nisam ja reko da je los igrac dobar je ali slobodna bacanja su mu losija strana

  • efzmac 23.02.2011.

    ak imalo pratite cedevitu onda bi trebali znat da edwards inace gađa bacanja super, oko 80% a daj ti probaj jure pogodit zdrav pa njemu prigovaraj onda!!!

  • MateBarišić 23.02.2011.

    kad je zdrav pogodi 5 tako da je herojski šutirao

Komentiraj...
Vidi sve komentare