To je to što me zanima!

Juranović nakon pobjede: Tko god dođe, morat će se suočiti s ovim navijačima. A sada Bayern

Sjajan je osjećaj bio pobijediti večeras i fantastično je bilo zabiti moj prvi gol za ovaj klub. Upisao sam i asistenciju. Navijači su danas bili naš 12. igrač i hvala im na tome, rekao je Juranović
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Josip Juranović zablistao je u dresu Uniona Berlina protiv Ajaxa kojeg su izbacili iz šesnaestine finala Europske lige nakon pobjede s 3-1. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vatreni' je u 44. minuti pucao lijevom nogom s 20 metara, lopta je prošla ispod ruke golmanu Rulliju i završila u mreži. Uz prvijenac i asistenciju bio je jedan od najboljih igrača utakmice. 

- Sjajan je osjećaj bio pobijediti večeras i fantastično je bilo zabiti moj prvi gol za ovaj klub. Upisao sam i asistenciju. Navijači su danas bili naš 12. igrač i hvala im na tome - kazao je Juranović pa nastavio: 

- Koga god dobijemo u idućoj rundi morat će doći na ovaj stadion pred ove navijače, ali za sada idemo utakmicu po utakmicu. Sada se okrećemo Bayernu. 

Strijelac prvog gola Robin Knoche iz 20. minute susreta nakon susreta je rekao: 

- Ponosan sam na ovu momčad i sve koji su nam pomogli da pobijedimo danas. Jako smo sretni i jako umorni. Bilo je sjajno zabiti danas. Penal nije bio uvjerljiv, ali na kraju se pišu samo golovi. Bio je to dobar osjećaj. Vidjet ćemo tko dolazi idući i analizirati ih kao što smo i Ajax, ali za sada moramo uživati u ovom trenutku s navijačima koji su bili s nama večeras. Trebat ćemo ih i u idućoj utakmici - rekao je Knoche.

POGLEDAJTE VIDEO Juranović zabio prvijenac s 20 metara, asistirao i izbacio Ajax!

Krajem siječnja Juranović je u transferu vrijednom osam milijuna eura iz Celtica prešao u redove njemačkog prvoligaša s kojim se bori za naslov prvaka, a ugovor je potpisao do 2027. godine. 

Union Berlin na samom je vrhu kojeg dijeli s Bayernom i Borussijom Dortmund, a u nedjelju u Münchenu čeka ih izravni dvoboj za prvo mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dtoma910000@gmail.com 24.02.2023.

    Strasni su ti navijaci,tovaru...ko onaj jad i bijeda od torside...

Komentiraj...
Vidi sve komentare