To je to što me zanima!

Jurčić dobio otkaz u Emiratima

U listopadu 2019. godine Kruno Jurčić je sjeo na klupu Al Nasra i u kratkom razdoblju preporodio klub. Osvojio je Liga Kup, ali klub ga je sada smijenio zbog serije loših rezultata...
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Krunoslav Jurčić (52) je nakon godinu dana opet u potrazi za novim poslom.

On je od listopada prošle godine vodio Al Nasr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali nakon posljednjeg poraza od Al Jazire (3-0) i serije loših rezultata, klub iz Dubaija mu je uručio otkaz. 

U listopadu 2019. godine Kruno Jurčić je sjeo na klupu Al Nasra i u kratkom razdoblju preporodio klub. Od posljednjeg mjesta na tablici došao je do šestog mjesta, a osvojio je i Liga Kup.

No, ove sezone nije išlo onako kako su vlasnici očekivali. Klub je četvrti na ljestvici sa sedam pobjeda, tri remija i četiri poraza. Nije tolika drama, drugoplasirani bježi tek šest bodova, ali čelnike je razbjesnio treći poraz u posljednjih pet utakmica pa su odlučili smijeniti Jurčića i pronaći novo rješenje.

Jurčiću je to bio deveti klub u karijeri, a čak triput je bio na klupi Dinama. Vodio je Lokomotivu, tadašnju Pulu Staro Češko, Slaven Belupo, Maribor, Adanaspor, Banyas  te Al Nassr iz Saudijske Arabije.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • brutalni 06.02.2021.

    Jurcic moze samo biti treber u Dinamu.Nigdje nije ostavio trag a u Dinamu su igraci sami ostvarivali uspjeh.Nedaj boze nikad ga vise u Dinamu.Al bi bio dobar za Inter Zapresic.

  • BROKRO 05.02.2021.

    Anti talent svih vremena ,neznam kako klubovi mogu biti tako prazni u glavi i staviti ga na Klupu !!

  • ljubo5 04.02.2021.

    Taj bi u kauflandu dobio otkaz

Komentiraj...
Vidi sve komentare