To je to što me zanima!

Jurčić: 'Mancini krivi Kovačića da skine odgovornost sa sebe'

Mancinijeva je izjava nekorektna, to je njegova alibi-priča. Klub je sada u velikoj rezultatskoj krizi, a onda je najlakše okriviti jednog stranca koji je najviše plaćen
Vidi originalni članak

Riječi trenera Intera Roberta Mancinija kako se Mateo Kovačić 'mora probuditi' natjerale su i talijanske medije na dodatne kritike veznjaku milanske momčadi, no u obranu hrvatskog reprezentativca stao je njegov nekadašnji trener iz Dinama, Krunoslav Jurčić

- Mancinijeva je izjava nekorektna, to je njegova alibi-priča. Klub je u velikoj rezultatskoj krizi, a onda je najlakše okriviti stranca koji je najviše plaćen i tako skrenuti pitanje odgovornosti sa sebe – rekao je Jurčić za Večernji list te dodao:

- Inter je 'bivši klub'. Dovode lošije igrače i Mateov talent tamo ne može eksplodirati. Iskreno, već kada je potpisivao za Inter, nisam bio sretan jer već tada Inter nije bio klub kakav njemu treba. Siguran sam da bi se u nekom sređenom klubu, možda čak i u drugoj ligi, bolje snašao. On je specifičan igrač koji zna stvoriti višak i koji zaslužuje da bude glavni igrač momčadi, ali Inter se nije sklon njemu podrediti - zaključio je Jurčić. 

Cijeli razgovor s Jurčićem o Mateu, ali i Brozoviću, pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 52

  • tomicalomica 05.02.2015.

    Pitali kjunu nakon one povijesne sramote od Lyona 7:1...kjuno sto je bilo kako ste tako naglo pali u drugom polu ...? kjuno ; ljudi ja sam napravio cudo, doveo sam ligu prvaka u Maksimir !..... Novinar ;znamo kjuno , cestitamo na tome , ali bilo je 1:0 za vas , dobro ste stajali na terenu, imali sense??.kjuno; ovo je cudo , ja sam prvi trener koji je uveo Dinamo u ligu prvaka!! Novinar; izgubili ste sa 7:1.... kjuno ;.ovo je cudo !!!!

  • GJURO 05.02.2015.

    Mancini, dođi kod Krune na instrukcije. Da i ti naučiš nešto o rombu

  • Arrow_1 05.02.2015.

    Hrvatski giraci su bezgresni!??? kako vas nije sramota stalno srati i kako vam nije neugodno vise priznajte jednom greske jbteee!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare