To je to što me zanima!

Jurčić: Ne bojim se ničega, ali ne zadovoljava me remi

Papadopoulos i Slepička će uskoro ući u formu pa nećemo imati problema s realizacijom. Ne bojim se zalutalog metka u Maksimiru, kaže Jurčić
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam igrom i stvorenim prilikama, ali nikako ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Šteta što sve te šanse nismo uspjeli kapitalizirati, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić za Sportske novosti nakon utakmice 'modrih' i remija u Erevanu.
Trener Dinama danima je prije utakmice govorio da ga nikako ne bi zadovoljio nerješeni rezultat. Igra hrvatskog prvaka bila je ispod razine potrebne za pozitivan rezultat, a razlog je i manje pripremnih utakmica te neuigranost napadačkog para. Papadopoulos je tek stigao u Dinamo, a Slepička se nedavno oporavio od ozljede.
- Pap i Slepička će uskoro ući u pravu formu pa ćemo popraviti taj segment naše igre. Da smo zabili na vrijeme sve bi bilo drugačije i utakmica bi završila puno bolje za nas - priča Jurčić.
Za tjedan dana Pjunik dolazi na prazni Maksimir. Dinamo će bez pomoći navijača morati bar jednom zabiti Armencima koji su u nekoliko navrata pokazali da se ne libe otići u napad.
- Ne bojim se zalutalog metka u Maksimiru. I ovdje smo pokazali hrabrost, a u ovih tjedan dana ćemo popraviti realizaciju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ray Barone 15.07.2009.

    Imal sam feeling da igra reprezentacija Nigerije protiv Pjunika...

  • sila nebeska 15.07.2009.

    jbg imeni je žao što dinamo nije dobio ...ali šta se uzrujavate pa dobićemo ih kod kuće 100% ...

  • borisvuos 15.07.2009.

    pozdrav vekiju ganeru. truljo stari

Komentiraj...
Vidi sve komentare