To je to što me zanima!

Jurčić: Nerealnost je baza za sve frustracije Dinama

Osvajanje prvenstva s Dinamom Jurčić smatra svojim najvećim uspjehom u trenerskoj karijeri. Razlog su okolnosti koje će otkriti na kraju sezone
Vidi originalni članak

Ne pretjerano miran šetao je Jurčić klupskim prostorijama. Činio se dosta nervoznim.
- Gledajte, gdje god sam bio, napravio sam najveći uspjeh u povijesti kluba. Pula je ostvarila najbolji plasman, potom Slaven Belupo... No, osvajanje prvenstva s Dinamom smatrao bih najvećim trenerskim uspjehom u karijeri. Zašto? Postoje okolnosti koju ću vam otkriti tek na kraju sezone. Zapravo, neke vam mogu otkriti odmah. Jedini sam trener Dinama u posljednjih 20 godina koji nema niti jednog standardnog reprezentativca. Zatim, u momčadi imam čak pet igrača kojima je ovo prva prvoligaška sezone - kazao je trener Dinama.
Navijači su nezadovoljni igrama. U Maksimiru su skandirali Kruno odlazi, a u Varaždinu prijetili Sammiru...
- Nemam komentara. Zapravo, imam svoje mišljenje, ali kako se ono uvijek izvuče iz konteksta, ne želim komentirati - rekao je Jurčić.
Za susret sa Zagrebom neće konkurirati Tomečak, Ibanez, Primorac i Lončarić. Na klupi će biti Pedro Morales koji će, prema Jurčićevim riječima, dobiti neku minutažu. Ljutit je bio Jurčić i kad je odlazio iz kluba. Nije mu lako.
- Nerealnost je baza za sve naše frustracije - zaključio je Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • daxdax 16.04.2010.

    Ovaj Jurčić je idalan političar,blebeće a ništa ne govori,prodaje drek umotan u celofan i to uspješno. :)

  • The pope 16.04.2010.

    očito je Dinamo raj za takve kvazi-trenere, pa pogledajte Soldu, ajde on je čak malo bolji od Krune, zadovoljava se mizerijom u Njemačkoj, njegov klub igra super dosadan nogomet, Ivanković, njemu je također pobjeda protiv Inter Zaprešića bila zlata vrijedna, s takvim stavom klub ne može napredovati, ovo su smiješne figure od trenera, nemaju nikakav autoritet, jad i bijeda....

  • OdjebJeLansiran 16.04.2010.

    Kruno je klaun koji zabavlja publiku - a pomoćni treneri rade pravi posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare