To je to što me zanima!

Jurčić: Ostali smo samo na tri stopera, moramo brzo reagirati

Drago mi je da su Jedvaj i Vrsaljko otišli. Osobito sam vezan za Šimu. Ovo je veliki iskorak za obojicu, riješili su si egzistzenciju, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj je u siječnju bio predodređen za Radnik, ali su me Tomo Rukavina i Zvonko Komes savjetovali da ga povedem na pripreme. Oni su s njim radili u omladinskom pogodnu šest mjeseci. I, eto, Jedvaj je sad završio u Romi. To je baš lijepa nogometna priča, rekao je trener Dinama.

Osim što je ostao bez polivalentnog Jedvaja, Kruno Jurčić više ne može računati ni na Šimu Vrsaljka koji će uskoro potpisati s talijanskom Genoom.

- Drago mi je da su Jedvaj i Vrsaljko otišli. Osobito sam vezan za Vrsaljka. Ovo je veliki iskorak za obojicu, riješili su si egzistzenciju - priča Jurčić, no ne može pobjeći od činjenice da će nedostajati Dinamu u lovu na Ligu prvaka i dvostruku domaću krunu.

- Njihov odlazak sigurno meni kao treneru predstavlja problem, ali ponosan sam na njih. Uzeo sam Vrsaljka u Dinamo nakon što sam ga gledao u Lokomotivi. Prolazio sam s njim sve faze. Gotovo je sa savjetima njima dvojici, treneri se uvijek prvi zaborave.

Dinamo je tako ostao bez dva vrlo važna obrambena igrača. I dok za Vrsaljka već ima zamjenu u Ivi Pintu, za Jedvaja će zamjenu tek potražiti.

- Ostali smo na tri stopera i već gledamo što ima na tržištu. Morat ćemo brzo reagirati - izjavio je Jurčić.

'Modri' u petak igraju s Osijekom u 1. kolu HNL-a.

- Dolaze nam Osječani koji su uvijek zatvoreni na Maksimiru i u zadnje vrijeme ih dosta teško "otvaramo". Bitno da smo mi dobro posloženi i već od sutra želimo pomalo demonstrirati ono na čemu smo radili posljednjih tjedana.

Nema sve igrače na dispoziciji.

- Za utakmicu ne konkurira Halilović koji ima manjih problema s tetivom i listom, kao niti Beqiraj koji zbog povrede zgloba trenira smanjenim intenzitetom. Svi ostali su na raspolganju s time da je Sare u dosta boljem stanju jer je odradio kompletne pripreme s Clujom i igrao utakmice, dok je Pinto imao dosta dugačku pauzu i njega od prvog dana pripremamo za ono što nas čeka jer nam je izuzetno bitan igrač.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • robac19 12.07.2013.

    neka vrate barbarica s posudbe

  • Jim Morrison 12.07.2013.

    riješili su si egzistzenciju - zar je to najbitnije u životu jednog mladog i perspektivnog dječaka? on se sutra može navući na razno razne poroke koje su nam pred nosom i za godinu sve sjebat.. ? riješio egzistenciju...grozno da jednom treneru to tako bitno vrijedno spomena

  • jonhson1989 11.07.2013.

    pa uzmite Renata Kelića iz češke lige...prosle godine osvojio naslov češke...ima oko 100 utakmica u prvoj ligi a samo 22 godine...preko 70 nastupa za reprezentaciju i bio kapetan mlade repke...vrijednost oko milion eura na transfermarktu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare