Obavijesti

Sport

Komentari 68

Jurčić: Ostali smo samo na tri stopera, moramo brzo reagirati

Jurčić: Ostali smo samo na tri stopera, moramo brzo reagirati
1

Drago mi je da su Jedvaj i Vrsaljko otišli. Osobito sam vezan za Šimu. Ovo je veliki iskorak za obojicu, riješili su si egzistzenciju, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić

VIDEO

Tin Jedvaj je u siječnju bio predodređen za Radnik, ali su me Tomo Rukavina i Zvonko Komes savjetovali da ga povedem na pripreme. Oni su s njim radili u omladinskom pogodnu šest mjeseci. I, eto, Jedvaj je sad završio u Romi. To je baš lijepa nogometna priča, rekao je trener Dinama.

Osim što je ostao bez polivalentnog Jedvaja, Kruno Jurčić više ne može računati ni na Šimu Vrsaljka koji će uskoro potpisati s talijanskom Genoom.

- Drago mi je da su Jedvaj i Vrsaljko otišli. Osobito sam vezan za Vrsaljka. Ovo je veliki iskorak za obojicu, riješili su si egzistzenciju - priča Jurčić, no ne može pobjeći od činjenice da će nedostajati Dinamu u lovu na Ligu prvaka i dvostruku domaću krunu.

- Njihov odlazak sigurno meni kao treneru predstavlja problem, ali ponosan sam na njih. Uzeo sam Vrsaljka u Dinamo nakon što sam ga gledao u Lokomotivi. Prolazio sam s njim sve faze. Gotovo je sa savjetima njima dvojici, treneri se uvijek prvi zaborave.

Dinamo je tako ostao bez dva vrlo važna obrambena igrača. I dok za Vrsaljka već ima zamjenu u Ivi Pintu, za Jedvaja će zamjenu tek potražiti.

- Ostali smo na tri stopera i već gledamo što ima na tržištu. Morat ćemo brzo reagirati - izjavio je Jurčić.

'Modri' u petak igraju s Osijekom u 1. kolu HNL-a.

- Dolaze nam Osječani koji su uvijek zatvoreni na Maksimiru i u zadnje vrijeme ih dosta teško "otvaramo". Bitno da smo mi dobro posloženi i već od sutra želimo pomalo demonstrirati ono na čemu smo radili posljednjih tjedana.

Nema sve igrače na dispoziciji.

- Za utakmicu ne konkurira Halilović koji ima manjih problema s tetivom i listom, kao niti Beqiraj koji zbog povrede zgloba trenira smanjenim intenzitetom. Svi ostali su na raspolganju s time da je Sare u dosta boljem stanju jer je odradio kompletne pripreme s Clujom i igrao utakmice, dok je Pinto imao dosta dugačku pauzu i njega od prvog dana pripremamo za ono što nas čeka jer nam je izuzetno bitan igrač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...